• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
WITAM,
mam na imię Patrycja straciłam drugie dziecko w trzecim miesiącu ciąży, leże teraz w domu i tak przeglądałam internet i trafiłam na WAS, ciężko mi pisać teraz o wszystkim ale myśle ze z czasem otworzę sie .....
może mi to pomoże choć w jakimś minimalnym stopniu :-(

witaj pati///przykro ze w takich okolicznosciach...przytulam mocno......daj sobie troszke czasu a jak bedziesz gotowa napisz...my wszystkie jestesmy bardzo mile i staramy sie pomagac sobie nawzajem :0

Miruś i oby tak dalej....aż do 40-go :-)

a o prawidłowej owulce świadczy chyba tylko donoszona ciąża i dzidziuś dodam... :-) jajeczko może byc nie takie, plemnik też a dojdzie jakims trafem do zapłodnienia i zagniezdzęnia ciaży a potem dzidziuś niestety umiera...

reklama
pixela nie zawsze.....u mnie dzieciatka obumieraly za kazdym razem chociaz do jakiegos czasu ciaza rozwijala sie prawidlowo....nawet serduszko bilo....widac jest inna przyczyna....ale ja jak mirka bede brac aspiryne i prawdopodobnie to pomoze...mam nadzieje...patrzac na mirke mam wiecej optymizmu a i znam kilka przypadkow szczesliwie zakonczonych ciaz po takich terapiach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry