• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
No właśnie tego się nie zapytałam, bo bardziej mnie interesowało gdzie mogę blisko siebie pobrać :-) ale wydaje mi się że 4-5 dni. Ja sama pracuje w labie to przeważnie bakterie 48-72h rosną już z potwierdzeniem, nie wiem jak grzyby.
Ok dzieki , bo ja chyba tez bedw robic co 2gi raz w diagnostyce na miejscu , bo gin mi robi tak cos 7tyg a ja wole czesciej ;p
Teraz niby mialam tydz temu alr w szpitalu roznoe bywa.
.

Niestety już nie cieszę się nowym rokiem, bo jestem już starsza i coraz trudniej o dziecko...
Naszła mnie refleksja... Jestem tak naprawdę we wnętrzu wrakiem człowieka...
30 dzień cyklu, no już 31 dzień. Miesiączki nie ma... Nie staraliśmy się specjalnie, ale zrobiłam kontrolnie test i wyszedł negatywny. Poczekam jeszcze kilka dni. A ja muszę zrobić badania zalecone przez endokrynologa. Jak nie przyjdzie okres, to przepadnie mi wizyta i badania na NFZ, no co ja zrobię. Tępo przychodzą te okresy po poronieniu... Owulacji to nie ma, bo w ogóle mi testy owulacyjne w tym cyklu nie wychodziły (tylko delikatny cień kreski owu). W ogóle wszystko do bani :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry