Oczywiście. My j3szcze w styczniu spróbujemy potem już odpuszczam do Września. Jedynie tylko muszę przypilnowac aby @ była miesiąc w miesiąc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oczywiście. My j3szcze w styczniu spróbujemy potem już odpuszczam do Września. Jedynie tylko muszę przypilnowac aby @ była miesiąc w miesiąc
Wiesz co, ja biorę z b6, chociaż może nie powinnam. Ale całkiem fajny ten magnez, więc stwierdziłam że zostawiam. Wiesz, tam pewnie tego b6 są śladowe ilościNa pewno tak będziecały czas Wam kibicuje :*
Mam jeszcze do Ciebie pytanie bo jesteś specem od witamin jaki bierzesz magnez bo jest zazwyczaj z wit B6 skoro mam brać metylowe z grupy B to ten też? Jak to jest? Bo ja tego nie ogarniam
Spokojnie, to na prawdę mega mega rzadko wychodzi. A lepiej wiedzieć coś więcej niż mniej w sumie@roki_1991 przerazil mnie ten zaśniadnie brałam tego w ogóle pod uwagę
teraz mam nadzieje ze nic nie wyjdzie z tego badania..
Cieszę się, ze u was wszystko Okoby tak dalej
![]()
Ja też przypilnować muszę @.Oczywiście. My j3szcze w styczniu spróbujemy potem już odpuszczam do Września. Jedynie tylko muszę przypilnowac aby @ była miesiąc w miesiąc
dał zielone światło po pierwszej @ i jeżeli wyniki hist- pat wyjdą Ok, z którymi pójdę za tydzień