reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczynki
robiłyście te testy na owulkę :-) :) czy widać że się zbliża bo nie wiem czy powinna być jedna czy dwie kreski ;)

Załączniki

• 20190111_210636.jpg
    20190111_210636.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 88
reklama
@coco07 powiem tak. Przed ciążą też miałam stymulowana owulacje. Czasami rosną czasami nie. Blokowała wszystko prolaktyna. Przed ciążą w czerwcu miałam stymulowany, w lipcu już nie bo za duże były pęcherzyki na przebicie, i w sierpniu stymulowany i się udało.
Teraz mi po pierwszej stymulacji proponował cykl naturalny ale powiedział że mogę pęcherzyki nie pęknąć. Więc chciałam stymulowany ale też powiedział że może być ciąża blizniacza i moga być problemy.

Warto skontrolować cykl. Bo w moim przypadku powiedział że wszystko może się unormowac i z owulacja nie będę miała problemu. I w tym jest trochę prawdy bo po poronieniu i 1,5 tygodnia krwawienia owulacja wystąpiła z lewego jajnika normalnie. Tylko z M nie trafiliśmy. A o @ w moim przypadku było trzeba poczekać dłużej niż 6 tygodni ale wywołałam ja duphastonem

@Jivka @Takaja123 też mieliśmy zamiar jechać ale mamy teraz trochę wydatków. Postanowiliśmy że pojedziemy na wiosnę kiedy wszystko rozkwita. Chcemy trafić w ten dzień co jest tak pięknie w dolinie chochołowskiej. Teraz to większość szlaków zamkniętych więc mało można zwiedzić.

@gigi_ teraz zima i u nas pięknie jest :) wydatki, brak czasu, między czasie wesele i wszystko na raz się nałożyło u nas. My lubimy spontaniczne wyjazdy więc jak będziemy mieli czas to gdzieś wyruszymy. :)

@Jivka może uda się trafić od razu :) testujesz w tym cyklu? :) my teraz mamy najwięcej pracy więc wakacje muszą poczekać :)
Narazie czekam [emoji4] Dziwna ta moja owulacja była bo ciągnęło z obu stron i to konkretnie... Dzisiaj 7dpo i ciągnie mnie dalej z lewej strony [emoji44]
Dziewczynki
robiłyście te testy na owulkę :-) :) czy widać że się zbliża bo nie wiem czy powinna być jedna czy dwie kreski ;)
Druga kreska musi być taka sama jak testowa lub ciemniejsza. Ja zdążyłam zrobić tylko 2 testy, bo drugi od razu wyszedł ciemniutki ale działaliśmy dopiero następnego dnia żeby jak najbardziej trafić w owu [emoji14] I owu była jeszcze w kolejnym wg temp i bóli więc zobaczymy [emoji4]
@Jivka @Takaja123 też mieliśmy zamiar jechać ale mamy teraz trochę wydatków. Postanowiliśmy że pojedziemy na wiosnę kiedy wszystko rozkwita. Chcemy trafić w ten dzień co jest tak pięknie w dolinie chochołowskiej. Teraz to większość szlaków zamkniętych więc mało można zwiedzić.
My bardziej w ciepełko zamierzamy uderzać [emoji4]

My w wakacje napewno gdzieś się wybierzemy ale potrzebujemy wyjechać jeszcze przed wakacjami aby trochę odpocząć. Mieszkam po za miastem więc śniegu mam sporo.
Zakupiłam ostatnio ten olej z wiesiołka biorę 3x2 biorę to do owulacji zobaczymy czy przyniesie jakieś efekty.

My w wakacje napewno gdzieś się wybierzemy ale potrzebujemy wyjechać jeszcze przed wakacjami aby trochę odpocząć. Mieszkam po za miastem więc śniegu mam sporo.
Zakupiłam ostatnio ten olej z wiesiołka biorę 3x2 biorę to do owulacji zobaczymy czy przyniesie jakieś efekty.
A co daje olej z wiesiołka :happy2::happy2:

reklama
Do góry