• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@hona do niedawna byl wzgledny spokoj. Ladnie jadla, przybierala na wadze. Dzis spadla z wagi i okazalo sie, ze ma dysplazje oskrzelowo-plucna. Postaraja sie poprawic wydolnosc oddechowa, tylko, czy sie uda?
Syn koleżanki obecnie prawie 5 lat ma urodził się w 27tc i ma dysplasplazje oskrzelowo-plucna tu chodzi o to że jest bardziej narażony na infekcje musi być na inhalacjach a tak po za tym wszystko ok jest na takich inhalacjach jak na dzieci mają na astmę.

@monia_l to wszystko zalezy od stopnia zaawansowania dysplazji, my jeszcze do konca nie wiemy, czy jes umiarkowana, czy zaawansowana. Narazie leki, a potem zobaczymy co z tego bedzie. O tyle ciezko, ze Helenka wciaz potrzebuje tlenu, ktory wciaz niszczy pluca. Martwie sie bardzo, choc przyznam, ze czekam na kolejny cud

Monia, a co u was slychac?

@kb.karola90 trzymam mocno kciuki za jak najdluzszy czas w dwupaku

@monia_l to wszystko zalezy od stopnia zaawansowania dysplazji, my jeszcze do konca nie wiemy, czy jes umiarkowana, czy zaawansowana. Narazie leki, a potem zobaczymy co z tego bedzie. O tyle ciezko, ze Helenka wciaz potrzebuje tlenu, ktory wciaz niszczy pluca. Martwie sie bardzo, choc przyznam, ze czekam na kolejny cud

Jak chcesz to jutro dopytam koleżanki jak to u nich wyglądało.Trzymam mocno kciuki za Helenke żeby wszystko było dobrze. U nas wszystko ok dziękuję :),nadal w dwupaku maleństwo rośnie.

Dziękuję Ci bardzo Kochana :) cały czas jesteście w moich myślach i cały czas trzymam za Was kciuki :)

@monia_l ciesze sie, ze macie sie dobrze. Ile juz wazy maluszek? Macie imie?

Jestem przerazona kazda kolejna trudnoscia i troche mnie to niszczy, bo mocno wybiegam w przyszlosc. Nie mam nikogo do pomocy, a mam jeszcze 2 dziecko i boje sie, ze sobie nie poradze

reklama
@monia_l ciesze sie, ze macie sie dobrze. Ile juz wazy maluszek? Macie imie?

Jestem przerazona kazda kolejna trudnoscia i troche mnie to niszczy, bo mocno wybiegam w przyszlosc. Nie mam nikogo do pomocy, a mam jeszcze 2 dziecko i boje sie, ze sobie nie poradze
3 tygodnie temu maleństwo wazylo 1580 teraz nie wiem wizytę mam dopiero we wtorek i wątpię żeby było usg. Imię jeszcze nie wybrane ale jakieś typy są tylko trzeba się zdecydować ;)
Wiadomo że czujesz obawy i strach wcale Ci się nie dziwię. Trzeba być dobrej myśli że wszystko się ułoży że będzie dobrze chociaż wiadomo że teraz nie jest łatwo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry