Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moim zdaniem jest nadzieja. Jakbyś popatrzyła po godzinie to może mogłaby być to pomylka ale wydaje mi się ze po 8 minutach nie można mówić ze nie jest miarodajnyAle jeszcze nie tracę nadzieji bo po 8 minutach jak spojrzałam na test to był cień cienia, wiem że nie powinno się tak patrzec, piszą że niby po 5 minutach wynik juz nie jest miarodajny. Jak nie dostanę @ jutro to gdzieś w niedzielę zrobię powtórkę. A jak dostanę @ to ide na drinka hehehe
Kobietki którym udało sie zajść
Ile minęło Wam czasu od straty do nowej ciąży?
Czyli zaraz po wszystkim cykle wróciły do normy? Bo u mnie sie wydluzyly i od września nie udaje mi się zajśćPo pierwszej stracie zaszłam od razu, w czerwcu miałam zabieg a w połowie lipca już byłam w ciąży.
Za drugim razem odczekałam 3 cykle
To czekamy razem@Jivka @natala95 byłam na becie wyniki po16 będą i wszystko się wyjaśnidziś liczyłam na @ ale nie przyszła.
@Dzoana88 w takim razie u Ciebie jest jeszcze szansa![]()
@annkow111 ja zaczęłam starania po dwóch cyklach jak na razie bezowocnie![]()
My kiedyś też się doczekamy@Jivka @natala95 byłam na becie wyniki po16 będą i wszystko się wyjaśnidziś liczyłam na @ ale nie przyszła.
@Dzoana88 w takim razie u Ciebie jest jeszcze szansa
@annkow111 ja zaczęłam starania po dwóch cyklach jak na razie bezowocnie![]()