• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

no coz jak to mowia marzena szewc bez butow chodzi heheheh...moj M uklada kamien,bruki,murki i takie tam fajne rzeczy z kamienia....i co? ja tez nic nie mam...hehhe...mial mi grilla zrobic z kamienia....i tez nie zrobil...heheh...tak wiec....nie martw sie moze kiedys bedziesz miec....no my ten dom wynajmujemy ale wlasciciel zrobil mi taka kuchnie jaka chcialam moglam wybrac meble i wszystko i kafelkina podloge i sciane....mam nadzieje ze uda sie mojemu M polozyc kafelki w weekend....bedze miala w koncu cala kuchnie zrobioa fajnie by bylo...bo meble i podloge mam juz 3 miechy ale reszta...ech szkoda gadac...

reklama
wiesz aga masz racje ... juz sie przyzwyczaiłam ze musze M co dziennie przypominac co jest do zrobienia...
jeszcze dwa łyki kawki i zabieram sie za obiad ...synek robi sie głodny hehe i mowi mama robisz ten obiad bo zjem fawelka

jest jeszcze ktoś????? Dziewczynki spanko mnie wzięło i musiałam sie zdrzemnąć ;-):) jestem nieprzytomna zjadłam obiadek M poszedł do pracy a ja teraz mam troszke czasu zeby z Wami popisac ale widze ze nikogo nie ma :(

Marzenka u mnie bez zmian dzis 18dc staranka w toku zobaczymy co tym razem z tego bedzie bardzo bym chciała zobaczyć już te II no ale co mabyc to bedzie

A jak u Ciebie napisz coś bo ja ostatnio mam straszne zaległości co z dzidzia Twojej siostry????

Cześć Dziewczynki!!!
Ja [przyszłam się tylko przywitać... Przyjechała dzisiaj do mnie moja mama i glancuje mi domeczek na błysk:-) A teraz chcemy się wybrać na krótki spacerek, trzeba się w końcu dotlenić:tak::-D

Miłego popołudnia...Do poklikania!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry