• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tak mi jej zal było jak wróciliśmy....ale pokazała swoją radośc .....byłam cała podrapana i posiniaczona........
Moze sie powtórze bo nie pamiętam czy Wam pokazywałam tą moja małpę ale najwyzej......oto ona....
sn850081ah7.jpg

reklama
mojemu M podobaja sie dogi niemiecki mi tez ale błękitne a jemu biszkoptowe to sa malo ruchliwe psy ale maja duzeeeee gabaryty wiec nawet mimo ich opanowania i spokoju nie mam miejsca na takiego małego cielaczka hhii teraz mam goferka von wafla ;-) (tak na niego mowimy) a co niech sobie chłopak myśli , że ma szlacheckie korzenie no i jeszcze jamniczek 13l który został u mamy teraz 2 garuja jeden śpi na łózku drógi pod ahah

Dobra Laseczki ja musze uciekać ...szykować sie do imprezki...i spadam.....bedzie mi Was brakowało....no ale cóż....pewnie jak wróce to jeszcze zajże no chyba ,ze naprodukujecie tyle stronek,ze do rana bede musiała czytać......papapa kochane babeczki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry