• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ahha a juz myślałam ... oki ja zmykam ale postaram sie zajzec pozniej :-) buziolki

a ja tez mialam dzis ochote na budyn i teraz narobiłas mi smaka wiec sobie zrobie :)

Gabi no to super że maleństwo rośnie 2cm ho ho ale wielkolud!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D jeszcze parę tygodni i zaczniesz czuć się lepiej.... to niby progesteron tak działa na samopoczucie w ciąży a im wyższy tym lepiej..... postaraj sie odpoczywać...

Ja zaliczyłam dzisiaj ginka nr2 i też stwierdził że ze mną jest chyba ok i zabiera się za badania mojego M.... więc trzeba nasionka przebadać:tak:, a wiecie że są specjalne prezerwatywy do pobierania nasienia??? produkuje je tylko jedna firma... normalnie się je zakłada podczas przytulanek i w ciągu 20min. trzeba zawieść do laboratorium.... ginek stwierdził że dawanie mężczyznom pojemniczka i kazanie iść do toalety jest obrzydliwe... niby się z nim zgadzam....

Dziewczyny psiaki są super... moja córcia marzy o psie ale nie wyobrażam sobie jeszcze psa na naszych 60m....

To znowu ja,wreszcie przewalczyłam przetwarzanie ogórków i pomidorów.

Aga śliczny ten owczarek,my mamy doga niemieckiego więc to dopiero jest bydlę:-)

Gabi jak dobrze,że wszystko w porządku z dzieciątkiem,ty się nie stresuj:tak:

I pewnie jak ja przyszłam to nie ma nikogo.

I czemu mi suwaczek daty nie przesuwa:crazy:

No więc i ja się melduję:-)

Mama wyprowadziła mnie na spacer do lasu, pozbierałyśmy trochę grzybków i wróciłyśmy do domciu, a że mi się zachciało sałatki warzywnej to jeszcze sałatke zrobiłyśmy, no ale jak ja robie sałatke, to zawsze mega miche, więc zapakowałam mamie do słoika, niech się z tatusiem najedzą:-)

Gabi, super, że z maleństwem wszystko ok, a Ty wszystko przetrzymasz, wiem to po sobie:tak:

Dziewczynki, jakie fajne psiaki macie!!! My się właśnie zastanawiamy nad jeszcze jednym psem, tym razem chcemy zakupić owczarka niemieckiego, mój wujek hoduje, będę musiała się z nim skontaktować, ciekawe ile mi policzy za takie słodkie bydle:szok::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry