monia_l
Wrześniowe mamy'07
Chłopczyk będzieWow jak to zlecialolada moment i będziesz miała Maluszka przy sobie
chłopiec czy dziewczynka? Ja teraz marze o 34tc, potem 36tc a później to niech się już dzieje
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chłopczyk będzieWow jak to zlecialolada moment i będziesz miała Maluszka przy sobie
chłopiec czy dziewczynka? Ja teraz marze o 34tc, potem 36tc a później to niech się już dzieje
![]()
WojtuśChłopczyk będzieWojtuś
zobaczysz zleci Ci mi cała ciąża się ciągła a po 30 tygodniu jakoś to szybciej przeleciało teraz końcówka znów się ciągnie bo już bym chciała być po a jednocześnie boję się.... Ale 2 porody przeżyłam to i ten muszę haha
DziękujęWojtuśśliczne imię
![]()
Mi ruszyło po 28tc bo do tego czasu był tylko strachno ale teraz już z górki. Teraz stresuje mnie to że zupełnie nic nie gotowe a ja księżniczka sobie leżę. Hahaha
ale w weekend pakujemy torbę do szpitala a później bierzemy się za pranie i prasowanie
![]()
Tylko pozytywnieDziękuję
Na spokojnie wszytko zdążysz ogarnąć jeszcze wszystko będzie musiało czekać na synusiamyśl pozytywnie a wszystko się ułoży
![]()
@Lu_cy u nas już od grudnia jest na spontanie i bez spiny, a wczoraj sam wyszedł z inicjatywą i nic z tego nie wyszło. W tym miesiącu to zauważyłam. Wcześniej tego nie było i nie ma przymuszenia bo owulacja.
Może jakieś badania tylko jakie?
Dziękuję bardzoTylko pozytywnieŻyczę Ci szybkiego i jak najmniej bolesnego porodu
no i czekamy na wieści jak już Wojtuś będzie po drugiej stronie brzuszka
![]()
W badaniach nie pomogę, bo u nas ewidentnie było to od stresu. Może poszukaj coś na internecie, a jak nie znajdziesz to może urolog?@Lu_cy u nas już od grudnia jest na spontanie i bez spiny, a wczoraj sam wyszedł z inicjatywą i nic z tego nie wyszło. W tym miesiącu to zauważyłam. Wcześniej tego nie było i nie ma przymuszenia bo owulacja.
Może jakieś badania tylko jakie?