Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Takie to jest nie sprawiedliwe wszystko,ja bym chciala jakies leki ale to musze do Pl jechac i lekarza zobaczyc.jak sobie dalas rade?pielegniarka mowi ze mam teraz okres zaloby,ale nawet nie wiem jak sie go przechodzi,nie mialam zaloby nigdy@Loli05 to była moja pierwsza ciąża, która skończyła się w 8 tyg. Zrobiłam masę badań i na wypadek kolejnej ciąży mam brać luteine, duphaston i heparyne
A jak mozesz to powiesz mi czemu sie nie udalo naturalnie?za dlugo czekalas?ja mialam male brazowe plamki rano i moze szyjka sie otworzyla skoro byly.nie dosc ze los tak nas okrutnie doswiadcza to jeszcze trzeba czekac@Loli05 Rozumiem, ze musi Ci być ciężkoi jeszcze sytuacja w pracy ... ale narazie się tym nie przejmuj, trudno, powiedziałaś o ciąży bo tak powinno się zrobić i nikt wtedy nie myśli ze może stać się taka tragedia. Większość z nas tutaj, zmierzała się z ta wiadomością w pracy
Mi znowu bardzo zależało na tym żeby się oczyścić samoistnie, właśnie ze względu na konsekwencje po zabiegu (blizny), niestety nie udało się, ale w szpitalu i mój gin mnie pocieszali ze to jest bardzo rzadko spotykane te zrosty na macicy itd..
Straszne kochana,dobrze ze znasz przyczyne,mi nie zrobia tu badan,pewnie wyjda z zalozenia ze bywa.w pazdzierniku mialam ciaze biochemiczna,byly dwie kreski a dwa dni pozniej okres.mam pcos,w ta ciaze zaszlam po odstawieniu clo@Loli05 byłam na proszkach uspokajający i nasennych, wiele nieprzespanych nocy, tona wylanych łez i szukanie aż trafiłam tu na forum gdzie dziewczyny okazały mi wsparcie i podpowiedzialy jakie badania zrobić aż znalazłam przyczyne
Ja miałam zabieg i nie mam ani śladu wszystko dobrze się zagoilo
Szczerze ja tez miala obawy.Na pewno zajdziesz moze tez szybciutko zielone swiatło dostaniesz. Raczej kazda kobieta zastanawia sie czy bedzie wszystko w porzadku...i tego nie zmienisz jedynie co to mozna pozytywnie myśleć. Na razie daj sobie troche czasu poczekaj do poronienia i potem zapytasz sie lekarza kiedy mozesz sie starac ale na pewno 2 cykle musisz odczekac zaleca sie minimum 3 ale to zalezy od lekarza. Jesli chcesz pisz do mnie w privOd poczatku ta ciaz to byl jeden wielki stres,od samych testow czulam ze cos moze byc nie tak,slabe objawy szczegolnie ostatnio.zamiast sie cieszyc nie spalam w nocy i sie martwilam ze poronie i przywolalam to myslami chyba.nie wiem czy dam rade zajsc jeszcze raz i znow to przezywac a teraz to juz wogole sfiksuje
@Star miałam tak w 1szje i 2giej ciąży od owu... ciągle spałam [emoji14] A potem test i 2kreskiTakie to jest nie sprawiedliwe wszystko,ja bym chciala jakies leki ale to musze do Pl jechac i lekarza zobaczyc.jak sobie dalas rade?pielegniarka mowi ze mam teraz okres zaloby,ale nawet nie wiem jak sie go przechodzi,nie mialam zaloby nigdy![]()