Paula919191
Fanka BB :)
Poroniona była na etapie 13tygA na jakim etapie była ciąża?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Poroniona była na etapie 13tygA na jakim etapie była ciąża?
Ja miałam wczesna to mi szybko beta spadła..Poroniona była na etapie 13tyg
Dziewczyny jestem załamana siedzę i ryczę beta spadła do 5,3. Progesteron 7, 86. Wykupiłam leki wszystko biorę zastrzyki i już po szczęściu....
O rany tak mi przykro;((zobaczysz jeszcze sie uda xxDziewczyny jestem załamana siedzę i ryczę beta spadła do 5,3. Progesteron 7, 86. Wykupiłam leki wszystko biorę zastrzyki i już po szczęściu....
Ja pierd***...Nie wierzę. Może to pomyłka....Dziewczyny jestem załamana siedzę i ryczę beta spadła do 5,3. Progesteron 7, 86. Wykupiłam leki wszystko biorę zastrzyki i już po szczęściu....
A robiłaś w tym samym labolatorium?Już raczej nie ma szans na nic. To takie niesprawiedliwe nie mogę tego pojąć
Zobaczymy jak to będzie. Na obecną chwilę nie myślę nawet o tym ale ciężko jest patzr4c na kobiety z gruszkami lub z dziećmi w wózku@hona to nasze dziewczynki z brzuszkami przesyłają dobre fluidy ciążowe więc łap jeoczywiście zarazam i ja także łap i ode mnie te moc
@Star mnie też to bardzooo stresuje. Ale już dziś mi lekarz zapowiedział, że skieruje mnie na powtórzenie bety. Troszkę niski wynik ale zawsze coś. Oby wszystko było dobrze tylko tyle i przetrwać do 8 tyg.
@gigi_ dziękuję Kochana może jak mąż przyjedzie na urlop to może uda się. Trzymam mocno kciukimy tu podobnie trsfilysmy ja chwilę przed Tobą.
@Star a jak u Ciebie? Bo @ jeszcze nie ma? Jak pisałaś mi tu kilka dni temu "póki nie ma jest nadzieja" więc mocno trzymam kciuki za Ciebie
@Madzix88 kochana, a u Ciebie który to już tydzień i na kiedy masz termin?![]()