• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Takaja123 tak, jeśli przyjdzie teraz @ to to jest ciąża biochemiczna. Ale tak jak pisze kari, nie poddawaj się i starajcie się dalej. Widziałam tu więcej przypadków które właśnie po biochemicznej ciąży zaszły w tą szczęśliwą. Także głowa do góry a my trzymamy mocno kciuki :)

Czesc dziewczyny. Stracilam pierwsza ciaze w 8 tygodniu - poronirnie zatrzymane Po 2 miesiaczkach od lyzeczkowania rozpoczelismy starania o kolejne dziecko, ale bezskutecznie, dostalam @. Tak strasznis sie boje, ze nie urodzie dzieci, a lata lecą (29).

Czesc dziewczyny. Stracilam pierwsza ciaze w 8 tygodniu - poronirnie zatrzymane Po 2 miesiaczkach od lyzeczkowania rozpoczelismy starania o kolejne dziecko, ale bezskutecznie, dostalam @. Tak strasznis sie boje, ze nie urodzie dzieci, a lata lecą (29).
Cześć. Przykro mi z powodu Twojej straty.:*
Zrobiłaś jakieś badania po poronieniu ? Będziesz jakoś zabezpieczona w kolejnej ciąży? O pierwsze adlugo się staraliscie ?
Trzymaj się;*

@Takaja123 nie mogę przestać o Tobie myśleć... Tak mi przykro... Ja po biochemicznej tez nie byłam na kontroli. Okres przyszedl jak gdyby nigdy nic. Taki po prostu zwyczajny bez większego krwawienia. Wiem co teraz czujesz bo sama to przechodzilam i nie było łatwo. Widzisz ten test pozytywny a tu nagle beta zaczyna spadać... Okrutne jest życie ale trzeba działać dalej i nie poddawać się!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry