Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej przykro mi ja teraz to przechodze. tez mam poronienie zatrzymane,mialas odrazu zabieg czy czekalas zeby naturalnie poronic?Czesc dziewczyny. Stracilam pierwsza ciaze w 8 tygodniu - poronirnie zatrzymane Po 2 miesiaczkach od lyzeczkowania rozpoczelismy starania o kolejne dziecko, ale bezskutecznie, dostalam @. Tak strasznis sie boje, ze nie urodzie dzieci, a lata lecą (29).
Hej przykro mi bardzo z powodu straty wiem jakie to uczucie sama w 9tc straciłamCzesc dziewczyny. Stracilam pierwsza ciaze w 8 tygodniu - poronirnie zatrzymane Po 2 miesiaczkach od lyzeczkowania rozpoczelismy starania o kolejne dziecko, ale bezskutecznie, dostalam @. Tak strasznis sie boje, ze nie urodzie dzieci, a lata lecą (29).
Przytulam Cię mocno kochana. Taki ten nasz los [emoji17] nie odpuszczaj bo napewno przyjdzie na Ciebie pora i będziesz nam jeszcze się chwalić brzuszkiem [emoji173][emoji173]Przestałam mieć nadzieję. Jestem po prostu jakąś pechowa. Ale nie odpuszcze aż się uda. Jutro pewnie @ przyjdzie. Czy to ciąża biochemiczna?
Dziewczyny jestem załamana siedzę i ryczę beta spadła do 5,3. Progesteron 7, 86. Wykupiłam leki wszystko biorę zastrzyki i już po szczęściu....