roki_1991
Fanka BB :)
No ciekawa jestem ile teraz w czwartek Antek będzie ważyłale malutkie te Nasze dzieciaczki na pewno nie będą... A mam tyle pięknych ubranek na rozmiar 56
![]()
Ja specjalnie nie kupowałam 56 za dużo. Chyba 3 body jedynie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ciekawa jestem ile teraz w czwartek Antek będzie ważyłale malutkie te Nasze dzieciaczki na pewno nie będą... A mam tyle pięknych ubranek na rozmiar 56
![]()
No tylko że ja liczyłam się z tym że Antek urodzi się ok 30tc ale na szczęście podoba mu się w brzuszku u mamusiJa specjalnie nie kupowałam 56 za dużo. Chyba 3 body jedynie.
No tylko że ja liczyłam się z tym że Antek urodzi się ok 30tc ale na szczęście podoba mu się w brzuszku u mamusinajważniejsze żeby był zdrowy
![]()
Mi wystarczą 3No tak, u ciebie inna sytuacja. Ale dobrze ze mu się w brzuszku podoba, bo tam jego miejsce jeszcze tak na 4 tygodnie![]()
Dziewczyny jestem załamana. Moje AMH 0,49. Odechciało mi się żyć.