• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama

Załączniki

• Screenshot_20190322_080615_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20190322_080615_com.android.gallery3d.jpg
    263,8 KB · Wyświetleń: 119
@Malaga00 bardzo mi przykro ze musiałaś przez to przechodzić. I teraz w sumie nie dziwię się ze tak podchodzisz do lekarzy... To prawda ze część lekarzy jest właśnie taka jak pisałaś i jest to straszne, bo lekarzowi powinno się ufać, lekarz powinien się znać na swojej specjalizacji. A przede wszystkim lekarz nie powinien bagatelizować swoich pacjentów a niestety tak jak pisałaś często tak się dzieje a później wielce przepraszają a życia czy zdrowia czy przywroca

@Takaja123 chetnie bym Wam pokazała te moje wariatki ale zrobienie im zdjęcia graniczy z cudem...totalne ADHD...

Troche wczoraj przeholowałam bo i pepco zaliczyłam i dwa razy pi schodach weszłam no i ciężka noc za mną. Wszystko mnie boli. No i jestem już przerażona że to jeszcze tylko jakieś 2 tygodnie. Obleciał mnie taki strach że szkoda gadać. Przez to też nie mogłam spać...

Jasne wrzucam jeszcze raz :*

A faktycznie, jak zobaczyłam to sobie przypomniałam że te wyniki były gdzieś wcześniej ;) wiesz co, ja bym na twoim miejscu powtórzyła to badanie. Zadbaj o to żeby mocz był pobrany prawidłowo, czyli ze środkowego strumienia i po dokładnym podmyciu się. I jeszcze taka moja rada - oddaj próbkę max do godziny od pobrania, najlepiej do takiego labu w którym robią te badania na miejscu. Widzę że masz b liczne bakterie. Ja tak miałam za każdym razem jak oddawalam mocz w punkcie gdzie kilka godzin czekał na kuriera... Stwierdziłam że spróbuję oddać tam gdzie badają od razu i bakterii nie było wcale. Także taka moja rada ;)

@Takaja123 chetnie bym Wam pokazała te moje wariatki ale zrobienie im zdjęcia graniczy z cudem...totalne ADHD...

Troche wczoraj przeholowałam bo i pepco zaliczyłam i dwa razy pi schodach weszłam no i ciężka noc za mną. Wszystko mnie boli. No i jestem już przerażona że to jeszcze tylko jakieś 2 tygodnie. Obleciał mnie taki strach że szkoda gadać. Przez to też nie mogłam spać...

Kochana na pewno czujesz strach, to normalne. Ale dobrze będzie wszystko i zaraz przytulisz Antosia :) sama też się boję jak to będzie... U mnie jeszcze teoretycznie 6tyg zostało, a 3tyg do bezpiecznej donoszonej ciąży

@Malaga00 bardzo mi przykro ze musiałaś przez to przechodzić. I teraz w sumie nie dziwię się ze tak podchodzisz do lekarzy... To prawda ze część lekarzy jest właśnie taka jak pisałaś i jest to straszne, bo lekarzowi powinno się ufać, lekarz powinien się znać na swojej specjalizacji. A przede wszystkim lekarz nie powinien bagatelizować swoich pacjentów a niestety tak jak pisałaś często tak się dzieje a później wielce przepraszają a życia czy zdrowia czy przywroca
Szczerze kochana mnie nikt nie przeprosił. Nawet moja lekarka. Nic się nie zainteresowała i bezczelnie do mnie jak bardzo mi zależy żeby tę ciążę utrzymać... Nie dziwię się, że nie odzywa się bo mogłabym ją pozwać. I gdybym tylko chciała to straciłaby prawo wykonywania zawodu, z moimi znajomościami. Ale jestem tego zdania, że karma wraca.
Lekarze ze szpitala do którego jeździłam i odsyłali mnie w ciąży do domu nawet z krwotokiem od razu mnie rozpoznali i wiecie co? Nie mogli na mnie patrzeć w tym ta ku... za przeproszeniem która jako ostatnia mnie widziała i z krwotokiem odesłała do domu.

reklama
Jestem po badaniu hcg. W poniedzialek po południu miałam 270, a dzisiaj rano 3350.
Jeszcze trochę plamie na brązowo.
Kiedy będę mogła zrobić pierwsze usg?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry