Pietruszka29
Początkująca w BB
Dziewczyny serdecznie gratukuje dwoch kresek.❤ My zaczynamy starania od kwietnia, jednak mysl, ze sytuacja moze sie powtorzyc tak strasznie mnie paralizuje, ze nie moge normalnie funkcjonowac.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moim zdaniem za szybko na @. To na pewno jeszcze pozostałości po zabiegu. Spokojnie, cierpliwościmoże po prostu owu i dlatego śluzu trochę się pojawiło, a że nie do końca się tam wyczyściło to jest czerwony bardziej.
Nie przejmuj się głupimi babami i zrób jak radzą dziewczyny
Mi w połowie ciąży lekarz zmienił dawkę z 75 na 150 i nie zauważyłam większej różnicy... może nogi mniej "mrowiły"...
My nadal w 3 pakubrzuch pmiobolewa jak na @, często twardnieje, czasem zakłuje w pachwinach... Mam tylko nadzieję, że zacznie się samo i ze względu na poprzednie cc nie trzeba będzie wywoływać...
Pozdrawiam wszystkie staraczki i brzuchatki i trzymam kciuki za szczęśliwe historie![]()
@OneMoreTime to super, że u Was wszystko dobrze, cieszę sięa jakie imiona wybrałaś dla swoich księżniczek?
Jakie one są cudnea mi się dzisiaj pierwszy raz udało obciąć moim dziewczynom pazury
pisk był taki jakbym je ze skóry obdzierała i nawet brzuszek mam podrapany ale jest sukces, obie maja wszystkie pazury obciete
Za tydzień będziemy już w szpitalu...ale nie nastawiam się że odrazu po zdjęciu szwu się rozpocznie, odkąd nie muszę leżeć to coraz mniej twardnieje mi brzuszek i mam bardzo rzadko bóle przepowiadajace...
Wymyśliliśmy już dawno temu i jakoś nic innego nam bardziej nie pasuje, więc chyba zostanie.
Ja w poprzedniej ciąży po zdjęciu szwu myślałam, że do domu nie dojadę a od razu na porodówkę... a jednak szyjka wytrzymała jeszcze prawie 3 tyg
my też kilka dni temu odebraliśmy podwójną limuzynę dla dziewczyn, ubranka poprane i poprasowane, łóżeczko też już czeka.... więc i my czekamy....Ale urocze maleństwa [emoji173] jak tam kochana samopoczucie troszkę lepiej ??@OneMoreTime to super, że u Was wszystko dobrze, cieszę sięa jakie imiona wybrałaś dla swoich księżniczek?
![]()
@w_karolcia może test innej czułości jest![]()
@kb.karola90 specjalnie dla Was zdjęcie [emoji3590]Zobacz załącznik 956395