Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wow jaki on już duży [emoji16]cudny jest i jakie oczy ma przepiękne [emoji7] będzie łamał serca [emoji6]Hej kochana pewnie ze pamiętamyu nas spokojnie
Maks ma 9 mc
zębów brak ale raczkuje , siada , wspina sie , wstaje , ogólnie pozytywny chłopak z niego
waży 9kg . A co u was ???? Zobacz załącznik 956683Zobacz załącznik 956684Zobacz załącznik 956685
Ale ten czas biegnie, Ala juz ma 7 miesięcy[emoji7]a wydaje sie, że chwilkę temu dodałaś zdjecie jak się urodziła[emoji3] Kochana bardzo się cieszę, że konsultacje przebiegają po waszej myśli [emoji8] zastanawiałam się co u Was słychać. Trzymam mocno kciuki żeby wszytko się udało [emoji8]@roki_1991 zagubiłam się. U nas w porządku. Ala bardzo pogodna, wesoła, rośnie, rozwija się, gada po swojemu strasznie głośno, zaliczamy setki konsultacji. Z każdej wychodzimy zadowoleni, bo jest dobrze lub coraz lepiej. W kwietniu będzie szybki zabieg udrażniający uszka, a w maju łatanie buziaka. Także czekamy.
A co u Ciebie... bom zielona w temacie jak ta paszcza.![]()
Dziękuję@Loli05 kochana teraz będzie łatwiej zajść po @ myślę, że możesz zacząć starania bo organizm jest nastawiony na ciąże - glowa do góry ❤
@martakratkastara kochana jest przeuroczy jestem zakochana ❤❤❤❤
@roki- Ty już rodzisz???? Jeju....@roki_1991 zaraz rodzisz, a dopiero, co probowalam dac troche otuchy na poczatku drogi... super
Co u Ciebie @Destino ?@roki_1991 zaraz rodzisz, a dopiero, co probowalam dac troche otuchy na poczatku drogi... super
Kochana, ja po poronieniu na spadek bety i koniec krwawienia czekałam 6 tyg... Potem jeden okres i drugiego już nie było... A jego brak leży właśnie obok mnie i gugał, więc nic się nie przejmuj, uzbroj się w cierpliwość, bo najlepsza nagroda Cię za to czekaSliczne te dzieciaczki
Jestem dwa tygodnie po zabiegu,zrobilam dzis test by zobaczyc czy jest jeszcze hormon ciazowy i kurde odrazu sie druga kreska zrobilatakie to smutne bylo.mialam nadzieje ze juz zeszly hormony,kazali za 3 tyg zrobic test,zostal tydzien nie wiem czy mi to zejdzie przez tydzien.Tyle sie naczekalam na te kreski dwie na tescie a teraz mam je i nie mam ciazy
(
Destino kochana, pamiętam Twoje wsparcie, które na początku było dla mnie na prawdę niezastąpione. Pamiętam chyba największą panikę jak spadł mi progesteron z 30 na 15. Wtedy to właśnie Ty najbardziej podniosłas mnie na duchu@roki_1991 zaraz rodzisz, a dopiero, co probowalam dac troche otuchy na poczatku drogi... super
@roki- Ty już rodzisz???? Jeju....