Loli05
Fanka BB :)
Ale fajniutka@ivvonka @martakratkastara Amelka urodziła się 26.11.2018 r. w 31 tyg., ważyła 1320 g i miała 37 cm długości. Teraz waży 4050 g i straszna z niej gaduła jest [emoji3]Zobacz załącznik 957150
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale fajniutka@ivvonka @martakratkastara Amelka urodziła się 26.11.2018 r. w 31 tyg., ważyła 1320 g i miała 37 cm długości. Teraz waży 4050 g i straszna z niej gaduła jest [emoji3]Zobacz załącznik 957150

@Cleopatra_83 juuuż? Naprawdę jestem zielona
A w ogóle to Wow. Jak fajnie. Jakie imię wybraliście?
@roki_1991 u mnie miała być Wiktoria, ale to już byłaby chyba trzecia w rodzinie.
To już teraz tylko spokojna i pachnąca może czekać na wielki dzień.
@martakratkastara zwykle w ostatecznym rozrachunku dzieci ciągnie do dzieci. I dzieci z dziećmi najlepiej się dogadują. Fajnych masz tych chłopaczków, fajnych. To co? Teraz jeszcze trzecie?![]()
Hahaha Aleś mnie teraz rozsmieszyla@Cleopatra_83 juuuż? Naprawdę jestem zielona
A w ogóle to Wow. Jak fajnie. Jakie imię wybraliście?
@roki_1991 u mnie miała być Wiktoria, ale to już byłaby chyba trzecia w rodzinie.
To już teraz tylko spokojna i pachnąca może czekać na wielki dzień.
@martakratkastara zwykle w ostatecznym rozrachunku dzieci ciągnie do dzieci. I dzieci z dziećmi najlepiej się dogadują. Fajnych masz tych chłopaczków, fajnych. To co? Teraz jeszcze trzecie?![]()
Destino, a ile mają Twoje maluszki? Kurczę tyle przegapilam jak mnie tu nie było... Ale strasznie mnie denerwuje ten nowy wygląd....@cukier.wanilinowy na oddziale u Helenki bylo duzo hipotrofikow. Przewaznie szybko nadrabiaja wage i wracaja do domku. Wiem, ze jako mama martwisz sie, ale jestescie juz bezpieczni. Powiedz masz moze heparyne? Jedz duzo nabialu, to moze jeszcze nadgoni wage do rozwiazania. I badz czujna. Moim zdaniem dobrze by bylo pogadac z lekarzem prowadzacym co dalej. Musza was stale na bierzaco monitorowac, by maluszkowi nic sie nie stalo. Najlepiej jak bys byla w szpitalu o 3 stopniu referencyjnosci patologii ciazy i neonatologii.
@martakratka super bebik.
My walczymy z kazdym dniem. Im Helenka starsza tym bardziej widac wczesniactwo. Wczoraj znow uslyszalam, ze dobrze, ze Helenka samodzielnie je. Usilujemy zalatwic rehabilitacje, bo bardzo jej potrzebuje. Zreszta synek tez. W domu prawdziwy harkor. M wrocil do pracy a ja sama z maluchami caly dzien. Jest ciezko.wiec marudze duzo
Ale cudowna dziewczynka@ivvonka @martakratkastara Amelka urodziła się 26.11.2018 r. w 31 tyg., ważyła 1320 g i miała 37 cm długości. Teraz waży 4050 g i straszna z niej gaduła jest [emoji3]Zobacz załącznik 957150
Ale śliczne te Twoje dzieciaczki@martakratka Helenka ma 4 miesiace, korygowany miesiac, bo 7 marca miala sie urodzic a jest z 1 grudnia i Synek ma 14 miesiecy