• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Cleopatra_83 juuuż? Naprawdę jestem zielona:eek:
A w ogóle to Wow. Jak fajnie. Jakie imię wybraliście?

@roki_1991 u mnie miała być Wiktoria, ale to już byłaby chyba trzecia w rodzinie.
To już teraz tylko spokojna i pachnąca może czekać na wielki dzień. :)

@martakratkastara zwykle w ostatecznym rozrachunku dzieci ciągnie do dzieci. I dzieci z dziećmi najlepiej się dogadują. Fajnych masz tych chłopaczków, fajnych. To co? Teraz jeszcze trzecie? ;)
@Cleopatra_83 juuuż? Naprawdę jestem zielona:eek:
A w ogóle to Wow. Jak fajnie. Jakie imię wybraliście?

@roki_1991 u mnie miała być Wiktoria, ale to już byłaby chyba trzecia w rodzinie.
To już teraz tylko spokojna i pachnąca może czekać na wielki dzień. :)

@martakratkastara zwykle w ostatecznym rozrachunku dzieci ciągnie do dzieci. I dzieci z dziećmi najlepiej się dogadują. Fajnych masz tych chłopaczków, fajnych. To co? Teraz jeszcze trzecie? ;)
Hahaha Aleś mnie teraz rozsmieszyla :) W zasadzie chciałabym trzecie, ale jakbym miała pewność, że będzie dziewczynka i z 10 lat mniej :)

@cukier.wanilinowy na oddziale u Helenki bylo duzo hipotrofikow. Przewaznie szybko nadrabiaja wage i wracaja do domku. Wiem, ze jako mama martwisz sie, ale jestescie juz bezpieczni. Powiedz masz moze heparyne? Jedz duzo nabialu, to moze jeszcze nadgoni wage do rozwiazania. I badz czujna. Moim zdaniem dobrze by bylo pogadac z lekarzem prowadzacym co dalej. Musza was stale na bierzaco monitorowac, by maluszkowi nic sie nie stalo. Najlepiej jak bys byla w szpitalu o 3 stopniu referencyjnosci patologii ciazy i neonatologii.

@martakratka super bebik.
My walczymy z kazdym dniem. Im Helenka starsza tym bardziej widac wczesniactwo. Wczoraj znow uslyszalam, ze dobrze, ze Helenka samodzielnie je. Usilujemy zalatwic rehabilitacje, bo bardzo jej potrzebuje. Zreszta synek tez. W domu prawdziwy harkor. M wrocil do pracy a ja sama z maluchami caly dzien. Jest ciezko.wiec marudze duzo
Destino, a ile mają Twoje maluszki? Kurczę tyle przegapilam jak mnie tu nie było... Ale strasznie mnie denerwuje ten nowy wygląd....

@martakratka Helenka ma 4 miesiace, korygowany miesiac, bo 7 marca miala sie urodzic a jest z 1 grudnia i Synek ma 14 miesiecy

Załączniki

• IMG_20190327_222633.jpg
    IMG_20190327_222633.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 166
  • IMG_20190323_111705.jpg
    IMG_20190323_111705.jpg
    54,9 KB · Wyświetleń: 165
  • IMG_20190319_151959726_HDR.jpg
    IMG_20190319_151959726_HDR.jpg
    117,6 KB · Wyświetleń: 163
reklama

Nowe wątki