Marika92
Fanka BB :)
BleeeeA mi smakuje luteina jestem jakaś inna![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
BleeeeA mi smakuje luteina jestem jakaś inna![]()

Hmm już sama nie wiem co robić. A ta trombofilia może być związana z żylakami? Jakieś 1,5 roku temu zauważyłam u siebie żylaki, niestety mój tata miał.Ufff... w końcu nadrobiłam te naście stronA nie było mnie tu 1 dzień
@Zabulinka_86 Bardzo Ci współczuje kochanato okropne, co przeżyłaś. Życzę dużo siły i wierze, ze będzie już dobrze❤
Ja robiłam tez trombofilie, zamawiałam pakiet do domu ze strony testdna koszt 330 zł i pobierasz wymaz z policzka. Wyszła mi mutacja mthfr (z tego wiem ze muszę brać kwas foliowy metylowany) i mutacja leiden (jak uda się zajść w ciąże, muszę bić heparynę) także polecam to badanie zrobić..
Trzymamy kciuki za wyniki :-)Ufff... w końcu nadrobiłam te naście stron [emoji14] A nie było mnie tu 1 dzień
@Zabulinka_86 Bardzo Ci współczuje kochanato okropne, co przeżyłaś. Życzę dużo siły i wierze, ze będzie już dobrze[emoji3590]
Ja robiłam tez trombofilie, zamawiałam pakiet do domu ze strony testdna koszt 330 zł i pobierasz wymaz z policzka. Wyszła mi mutacja mthfr (z tego wiem ze muszę brać kwas foliowy metylowany) i mutacja leiden (jak uda się zajść w ciąże, muszę bić heparynę) także polecam to badanie zrobić..
@Lu_cy Maz już po badaniu, w poniedziałek maja być wyniki. Niestety nie udało się zrobić tez posiewu, bo był umówiony na 15 a tam mu powiedzieli, ze posiew można zrobić tylko ranoi dzwonił do mnie czy to przekładamy i ma wracać czy zrobić bez tego posiewu. A skoro już tam był to kazałam mu to już zrobić. Mam nadzieje, ze nie wyjdzie jakiś błąd, bo chyba już się nie odważy tam pojechać nigdy w życiu
mówił, ze czuł się zgwałcony
rozumiem go, bo jakby mi tak ktos kazał dochodzić na zawołanie to bym oszalała
![]()
Może być związana, u mnie tak jest. Mama ma okropne żylaki, zapalenia żył itp sytuacje. Poza tym w mojej rodzinie nagminne udary mózgu też były wskazaniem.@coco07
Hmm już sama nie wiem co robić. A ta trombofilia może być związana z żylakami? Jakieś 1,5 roku temu zauważyłam u siebie żylaki, niestety mój tata miał.
W pierwszej ciąży nic mi się nie działo.
Dziś do zaniku objawów doszły lekkie brązowe plamienia.. Nie wiem czy wybrać się na IP, u nas od razu biorą takie kobiety za wariatki
No najważniejsze że ziemniaki całe [emoji1787]Dziewczyny musze Wam opowiedzieć moja dzisiejszą historie z dnia dzisiejszego
Pora obiadowa ziemniaki już gotowe więc trzeba odcedzić, biorę gar pokrywke, rękawice i pod zlew żeby wylać wodę tuż obok zlewu stoi zmywarka oczywiście była otwarta,a niedaleko stało wiadro z serwatka. Wylewajac wodę z ziemniaków straciłam równowagę, poleciałam na te drzwi od zmywarki po czym wpadłam prosto do tego wiadra ale ziemniaki całe jakby ktoś się martwił, garnek trzymałam cały czas w górze siedząc w tym wiadrze![]()
![]()