reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kb.karola90 no wierzę że u was już się dużo dzieje :) ja mam termin na 3.05 marzę żeby już przytulić księżniczkę :)
@Takaja123 brzuch spory, w środku mieszka wiercipięta :p jutro wizyta to zobaczymy ile ten mój smok już waży i jak się ułożyła :)

reklama
@Jivka dzieki kochana oj łapie te fluidki i nie puszcze hihi [emoji173]
@Takaja123 to skoro czujesz że Ty jednak na maj to przejmiesz może brzuszek po @roki_1991 A ja i @coco07 weźmiemy w tym miesiącu brzuszek po @kb.karola90 z racji tego że ma spory [emoji16][emoji16]

@Takaja123 ale tak szczerze mówiac to ja jednak mam cichą nadzieję że się nie doczekasz w tym miesiącu @ tylko II kreseczek [emoji4][emoji173]

@Martefka, współczuję bardzo straty. Boli na pewno. Z każdym dniem będzie troszeczkę lżej. Zostań na wątku, tu na pewno znajdziesz i mnóstwo wsparcia, jak przyjdzie czas to będziemy mocno trzymać kciuki i dodawać otuchy.

@kb.karola90 brzusio pierwsza klasa. :) Nogami się nie przejmuj. Ja w ciąży miałam takie parówki, ale po ciąży się ogarnęły same.

@Jivka łapie garściami :D
@kb.karola90 ten argument co podała @Jivka też możesz podać Antosiowi żeby już wyszedł z brzuszka :D chętnie się zaraze ale dopiero w maju czekam aż @roki_1991 zwolni brzuszek bo zaklepany :D teraz czekam na @ msm jeszcze 5dni :)

@roki_1991 może duzo nie przybrała od ostatniej wizyty :)

No to teraz ostatnia @ a potem przejmuj brzuchola ;)

Zarazajcie się dziewczyny, bo ktoś tu musi przejąć tą pałeczkę ;)

reklama
Do góry