Carenik
Fanka BB :)
A idziesz sama z siebie czy na zalecenie lekarza?
Nic nie dzieje jeszcze to jutro ide do szpitala pewnie od razu zrobia zabieg![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nic nie dzieje jeszcze to jutro ide do szpitala pewnie od razu zrobia zabieg![]()
Dzisiaj 38+4@kb.karola90 to może warto spróbować z tym fotelem skoro w tej pozycji nie odczuwasz bólu. Który to Tc u Ciebie teraz?
Antoś to jeszcze w brzuchu siedzi a już pokazuje swój charakterek@Ijusz kochana plus zabiegu jest taki, że rano zrobią, a po południu będziesz mogła wrócić do domu. Ja spędziłam w szpitalu trzy dni. Na 3 dzień zrobili zabieg i kilka godzin później mogłam wrócić już do domu. Szczerze jak wiedziałabym co mnie czeka od razu zgoddilabym się na zabieg.
@kb.karola90 może Antos czeka równo do 40tc![]()
Pewnie dadza ci tabletki zeby troche puscila,mi dali.i czulam ze sie zaczelo cos dziac.mi polozna mowila ze rozszerzaja jak najmniej sie daWiem ze lepiej jak szyjka sama pusci i sie zacznie. A jak w swieta sie zacznie ?? Sama juz nie wiem co robic. Nie wiem czy dadza tabletki na samoistne czy od razu zabieg ?
Dzisiaj 38+4mega się cieszę że dotrwalismy do tego tygodnia ale niech już wylazi
@roki_1991 jeszcze urodzisz przede mną. Hahaha. A na sprzątanie niestety nie mam siłydlatego też boję się tej cc bo dosyć że leżałam te 20 tyg to jeszcze cesarka...no ale damy radę. Synek najważniejszy
a co do tej wagi to mój lekarz kiedyś mi mówił że rzadko się myli w tym temacie...
Właśnie wiem dlatego mówię że jeszcze się przede mną rozpakujeszTy masz w takim razie ciążę tylko kilka dni starsza od mojej, wg ombo u mnie dziś 37+6!
a majówki jedna za drugą się rozpakowuja
![]()