Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zapytam jak zawsze [emoji87] bierzesz tabletki które zawierają jod? Jeśli tak to od niego może być to skakanie.Dziewczyny odebralam przed chwila wyniki. Morfologia ok, tsh 3,48. Ostatnie badania tsh w polowie lutego 1,94. Jestem zalamana tym wynikiem, juz sie umowilam do endokrynologa. Nie wiem, dlaczego mam takie skoki. Nawet w ciazy mialam 3,14. Czy to mozliwe, ze przez stres i nieregularne odzywianie? Dodajcie otuchy.
Jak tam kochana?Jeszcze nie ale brzuch boli bardziej. Jak o 19 zrobia to pewnie koło 21 wyjde.
Mnie skoczylo po jodzie z 1.5 chyba do 3.5. Po odstawieniu miałam znowu 1.5. Mój lekarz mówi że ilość jodu którą spożywamy w soli jest wystarczająca.Dziewczyny ja wlasnie od lutego daszeruje sie Prenatal Uno. A nyslalam, ze to takie dobre dla mojego organizmu? Od jodu moge miec taki skok? Endokrynolog sama zalecila zazywanie jodu.
Dziewczyny ja wlasnie od lutego daszeruje sie Prenatal Uno. A nyslalam, ze to takie dobre dla mojego organizmu? Od jodu moge miec taki skok? Endokrynolog sama zalecila zazywanie jodu.