reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
No to ja już się zgubiłam. Opakowanie na którym leży wykonany test jest napisane i pokazane że test pozytywny uznaje się jak są dwie kreski tego samego koloru lub testową jest ciemniejsze od kontrolnej A test negatywny uznaje się wtedy kiedy kreska testową jest jaśniejsza od kontrolnej lub kiedy pojawia sie tylko kreska kontrolna też test negatywny. Ja robiąc testy owu i patrząc na kreskę testujaca była jaśniejsza od kontrolnej zawsze uznawalam jako test negatywny czyli nie ma skoku LH jeśli się mylę to proszę mnie poprawić.

@Pietruszka29 miałam zadać to samo pytanie co @Lu_cy ja właśnie dzięki @Lu_cy odkryłam dlaczego mi to tsh tak podskoczylo. Odstawilam prenatal uno i po 2 tyg tsh wróciło do normy :)

@Ijusz kochana jak tam się trzymasz? Cały dzień o Tobie myślę i przeżywam to razem z Tobą.

U mnie również było odwrotnie tak jak u @roki_1991 zabim zaczęłam brać prenatal uno miałam tsh 2.8 a po 5 miesiącach suplementacji miałam 2.2 może nie za dużo spadło, ale spadło..
Teraz już ponad miesiąc biorę euthyrox 25 i jestem baaaardzo ciekawa ile mam teraz.. niby lekarka która mi to przepisała, mówiła ze tak szybko nie zadziała i żebym sprawdziła gdzieś za 2-3 miesiące, ale na pewno tyle nie wytrzymam i po świętach pojadę zbadać... apropo jodu, tez mi coś mówiła ale na smierć zapomniałam, bo sądziłam ze umówię się do tego endokrynologa i on mi już rzetelnych rad udzieli, wiec mało co ja słuchałam. Ale czasu wiecznie brak, do tego jeżdżenie po innych lekarzach i tak zleciało :oops:

@Dzoana88 Mi tez się wydaje ze może być jeszcze ciemniejsza ta kreska, wiec zrób tez jutro ;) a i tak działajcie :p

reklama
Do góry