Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Myslalam, jak teraz się nie uda to może sprawdzę w kolejnym cykluNo to jak są co dwa dni to nie ma opcji żeby owulacje przeoczyć chyba że jej nie będzie w tym cyklu A myślałaś nad monitoringiem owulacji? To ci na 100% potwierdzi czy owulka była czy nie.
@Pietruszka29 miałam zadać to samo pytanie co @Lu_cy ja właśnie dzięki @Lu_cy odkryłam dlaczego mi to tsh tak podskoczylo. Odstawilam prenatal uno i po 2 tyg tsh wróciło do normy
@Ijusz kochana jak tam się trzymasz? Cały dzień o Tobie myślę i przeżywam to razem z Tobą.
Ja miałam prawie brązowa kreskę więc może być mocniejsza [emoji846]Myślicie że to "ten" ? Hehe czy jeszcze może być ciemniejkurde nie znam się na tych owu Zobacz załącznik 963867
I nic z tego nie wyszło. Jak zwykle! [emoji1787]@Niepatrzwstecz Twoja to była idealna
@coco07 może i masz rację ale może być też bledsza![]()
@Dzoana88 zateatuj jutro jeszcze, a działać możecie i dziś i jutro
Ja idę na monitoring pod koniec miesiąca i zobaczymy![]()