roki_1991
Fanka BB :)
Juz mi cisnienie wzroslo z nerwow. Bialko S tez widze tylko wolne za 95 zl i miesiac oczekiwania.
Bo to właśnie wolne białko s trzeba zrobić. U mnie czekało się jakieś 16dni roboczych czy coś koło tego.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Juz mi cisnienie wzroslo z nerwow. Bialko S tez widze tylko wolne za 95 zl i miesiac oczekiwania.
Piękna historia ❤
A masz jakieś problemy z jajnikami, że nie mogłaś zajść w ciążę? Czy poprostu nie wychodziło?
3 razy robilam inseminacje pod rzad. A klika cykli później zaszlam w ciaze naturalnie bez zadnych hormonów.Mąż właśnie jest na urlopie miała być @ 13.04 I stymulowany cykl aby spróbować może by się udało. Ale moja @ zrobiła psikusa i nie była taka jaką powinna.
Kolejne starania dopiero lipiec i sierpień jak będzie mój M w domu.
Dziewczyny tak zastanawialiśmy się z mężem nad inseminacja aby spróbować.
Ona jest na nfz czy trzeba płacić?
Najbliższe miasta to lublin lub Kielce. Tylko znów trzeba umówić na wizytę i szereg badań.
Serduszko bije ??? <3 wiem że obrzęk może się cofnąć, może być wywołany np twoim przeziębieniem, czy jakimś wirusem ale nie pamiętam jakim .. Nic tylko się cieszyć chybaDziewczyny zostałam przyjęta na oddział i mam do Was pytanie. Czy to możliwe, żeby obrzęk płodu się cofnął? W zeszły piątek dwóch lekarzy stwierdziło brak akcji serca i obrzęk płodu. Dziś lekarz inny robił mi USG i mówi że nie ma obrzęku i nie było,na co ja, że przecież nawet wpisane jest w karcie informacyjnej a ona mi na to że to mało prawdopodobne. O co chodzi??
Nie niestety nie było cudu i serce nie bijeSerduszko bije ??? <3 wiem że obrzęk może się cofnąć, może być wywołany np twoim przeziębieniem, czy jakimś wirusem ale nie pamiętam jakim .. Nic tylko się cieszyć chyba![]()
Już się z tym pogodziłam chyba... miałam na to tydzień więc ten pobyt w szpitalu chyba jest trochę łatwiejszy. Dzięki za wsparcie :*Przykro mi kochana. [emoji26]
Teraz może być tylko lepiej :* moja córeczka miała obrzęk , ur ją w 19 tyg ... 4 mc później zaszłam w ciążę i obecnie mam 10 miesięcznego zdrowego synkaJuż się z tym pogodziłam chyba... miałam na to tydzień więc ten pobyt w szpitalu chyba jest trochę łatwiejszy. Dzięki za wsparcie :*