Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Staram się ta właśnie myśleć ze kiedyś mi też będzie dane być mamąTeraz może być tylko lepiej :* moja córeczka miała obrzęk , ur ją w 19 tyg ... 4 mc później zaszłam w ciążę i obecnie mam 10 miesięcznego zdrowego synkatrzymaj się
![]()
Na pewno będzieStaram się ta właśnie myśleć ze kiedyś mi też będzie dane być mamą
Staram się ta właśnie myśleć ze kiedyś mi też będzie dane być mamą
Będzie Ci dane zobaczysz, każda z nas na to zasługuje [emoji3590] Trzymaj się w tym szpitalu!Staram się ta właśnie myśleć ze kiedyś mi też będzie dane być mamą
Cudowny Antoś gratulacje!! Klopsik jak się patrzy!Wczoraj o godzinie 18:43 na moim niebie ponownie zaswiecilo słońce...
Antos urodził się przez cc, waży 4750g i mierzy 58cm. Jest moim wielkim i wcale nie małym cudem. Dziewczyny warto walczyć i wierzyć.
Kochana gratulacje!!! Mowilas że będzie gigancik z niego i rzeczywiście jest [emoji16] słuszna waga [emoji173][emoji173] jest przeslodki, a jakie włoski!! Jak tak patrze to dla mnie wyglada jakby miał już conajmniej 2 miesiace [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] zdrówka dla slodziaka [emoji182][emoji182] A dla Ciebie szybkiego powrotu do formy [emoji4][emoji4][emoji4]Wczoraj o godzinie 18:43 na moim niebie ponownie zaswiecilo słońce...
Antos urodził się przez cc, waży 4750g i mierzy 58cm. Jest moim wielkim i wcale nie małym cudem. Dziewczyny warto walczyć i wierzyć.