• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Zabulinka_86 ja na przeciwciała antykardiolipinowe miałam 5 dni roboczych, a beta 2-glikoproteinie 14dni roboczych ale wyniki miałam wcześniej.

@roki_1991 może pochwalisz się jakimś zdjęciem Wiki? :) a jak tam po cc wracasz do formy? Teściowa nie zawraca Ci głowy częstymi odwiedzinami?

Wracam wracam. Od soboty bez paracetamolu :D teściowa przychodzi co chwile, przynosząc jedzenie :p i dobrze bo nie muszę myśleć o tym żeby jeszcze gotować, tylko mam podane pod nos, mąż też. Także możemy spokojnie zajmować się wiki i odpocząć w międzyczasie.
Proszę, specjalnie dla ciebie i @ivvonka
DSC_0500.JPG

reklama
Wracam wracam. Od soboty bez paracetamolu :D teściowa przychodzi co chwile, przynosząc jedzenie [emoji14] i dobrze bo nie muszę myśleć o tym żeby jeszcze gotować, tylko mam podane pod nos, mąż też. Także możemy spokojnie zajmować się wiki i odpocząć w międzyczasie.
Zobacz załącznik 967064
Piękna Księżniczka [emoji3590]
Dobrze masz jednak z teściową, ja na początku nie mogłam się na tyle zorganizować żeby jeść sobie zrobić [emoji1787] Jakoś czasu mi na to brakowało [emoji14]

Wracam wracam. Od soboty bez paracetamolu :D teściowa przychodzi co chwile, przynosząc jedzenie [emoji14] i dobrze bo nie muszę myśleć o tym żeby jeszcze gotować, tylko mam podane pod nos, mąż też. Także możemy spokojnie zajmować się wiki i odpocząć w międzyczasie.
Zobacz załącznik 967064
Śliczna dziewczynka. Gratulacje raz jeszcze. Niech zdrowo rośnie i zdrówka życzę dla Was.

@roki_1991 Wikunia jest prześliczna.Ja to w ogóle bardzo się cieszę, że w końcu jesteś mamą. Tyle czekałaś.Walczyłaś jak lwica. Nagroda nie mogła być inna.Niech rośnie zdrowo maleńka.
No i super, że teściowa wspiera Was w gotowaniu.Mi na początku tak mama pomogła kilka razy,ale ona niestety ma do nas daleko i pracuje. Jednak to była ogromna pomoc i jaka pyszna. :):p

Piękna Księżniczka [emoji3590]
Dobrze masz jednak z teściową, ja na początku nie mogłam się na tyle zorganizować żeby jeść sobie zrobić [emoji1787] Jakoś czasu mi na to brakowało [emoji14]
Jaka słodziutka :-) dużo ma włosków
Śliczna dziewczynka. Gratulacje raz jeszcze. Niech zdrowo rośnie i zdrówka życzę dla Was.
Dzięki dziewczyny :) no ma dużo czarnych włosów, po tacie. Teściowa bardzo dużo pomaga nosząc to jedzenie, bo na prawdę chodziłabym głodna albo jadła byle co... A tak mam lekko i zdrowo :)

@roki_1991 Wikunia jest prześliczna.Ja to w ogóle bardzo się cieszę, że w końcu jesteś mamą. Tyle czekałaś.Walczyłaś jak lwica. Nagroda nie mogła być inna.Niech rośnie zdrowo maleńka.
No i super, że teściowa wspiera Was w gotowaniu.Mi na początku tak mama pomogła kilka razy,ale ona niestety ma do nas daleko i pracuje. Jednak to była ogromna pomoc i jaka pyszna. :):p

Kochana, dziękuję Ci bardzo. Wiem że Ty zawsze we mnie wierzyłas że się uda i bardzo ci za to dziękuję! Bo tyle ciepłych słów ile od Ciebie płynęło, to na prawdę mega pomaga :)
Ja mocno trzymam kciuki za Twoją Ale i daj znać co tam u niej ;)

@roki_1991 :)
U nas... Ala ma się dobrze, trochę ząbki jej dokuczają, czwarta jedynka się przebija. Łapki w buzi codziennie.
Waży ok.7300. Gada po swojemu, nic jej nie rozumiem, a ona strasznie się napina żeby coś powiedzieć. To jest tak pełne wysiłku i emocji, że aż pocieszne.
Za dwa tygodnie operacja, więc już się trzęsę. Dobrze, że ona nie wie co ją czeka, bo byśmy się trzęsły obydwie. Jedna spanikowana w drużynie wystarczy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry