• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Mustbe według mnie to nie jest ciąża biochemiczna. Plamienia czasami się zdarzają i nie musi być to nic poważnego. Jeśli się niepokiosz tym możesz podjechać na IP to sprawdza z czego to wynika. :)

@Mustbe według mnie to nie jest ciąża biochemiczna. Plamienia czasami się zdarzają i nie musi być to nic poważnego. Jeśli się niepokiosz tym możesz podjechać na IP to sprawdza z czego to wynika. :)
Już zaczekam na wizytę do soboty, ale to czekanie bardzo się ciągnie
Plamienie zaczęło się w 19 dniu po iui, teraz jest 24 dzień po i jeszcze plamienie jest.

@Ijusz aaaa to masz tak samo z tym plamieniem jak u mnie po którymś zabiegu. Myślałam, że to już koniec. Nawet sobie zamiast konkretnego sprzętu wkładkę założyłam...I to pył kurte płąt. :p

A ja mam 2 dni do @. Wczoraj silny ból w podbrzuszu/jajniku.
Dzisiaj czuję dyskomfort w boku.
We wtorek idę do lekarza bo nie wiem co jest. [emoji22]

reklama
A ja mam 2 dni do @. Wczoraj silny ból w podbrzuszu/jajniku.
Dzisiaj czuję dyskomfort w boku.
We wtorek idę do lekarza bo nie wiem co jest. [emoji22]
Nie stresuj się na zapas. Może to oznaki ciąży. Poczekaj na miesiączke jeśli nie będzie to zrób betę lub idź do lekarza. Czekam na dobre wieści kochana i życzę aby @ już nie przyszła przez kolejne miesiące.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry