No to w kwestii finansowej badań w DE masz super. Jak znasz powód to dobrze bo wiesz jak sobie z nim radzićGin Endo neurolog tutaj w DE wie. Jak rozmawiałam tutaj to powiedzieli że o porodzie zadecyduje okulista i endokrynolog i jeśli nadal nie będę miała ataków i wogule I będę miała pozwolenie na SN to nie będzie mi bronił. Ataki miałam na tle nerwowym i zmęczenia. Dlatego aby nie powróciły ataki nie chodzę na basen ani na siłownię nie jeżdżę na rowerze rolkach. Tak minęły te ataki na szczęście i bóle głowy też. Hormony w porządku teraz udaje mi się spadać z wagi. Jeszcze wizyta mnie czeka u dietetyka no i we wtorek jadę do swojego gin pogadać z nim na temat tego że podejrzewam brak owu u mnie lub niedroznosc jajowodow i prosić to o monitoring w czerwcu clo i dupfaston. I jeszcze w czerwcu mam zamiar robić testy owu mierzyć temp zacznę brać agnus castus i mój m zazywa fertil man witaminy typowo na poprawę nasienia ale nasienie też chcemy zbadać tylko muszę się dostać do lekarza aby przepisał skierowanie. Bo tu za to się nie płaci tylko na kasę chorych robią te badania w DE.