• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Oczekujaca123 teraz doczytałam o wyprawce no to super, że macie już tyle ogarnięte i cieszę się, że masz tak wspaniałego męża :) pokoik różowo-niebieski? :D łóżeczka dwa czy jedno są takie dla bliźniąt? Aj kochana nawet nie wiesz jak się cieszę, że wszystko jest dobrze u Was. Długo Cię nie było i zastanawiałam się jak tam sytuacja❤️

reklama
@Oczekujaca123 też mam taką cicha nadzieję, że wszystko wróci do normy :) opinie żel ma dobre i ponoć łatwiej zajść, a jak będzie to zobaczymy.

@Izulla99 @młoda1994 z tym clo to nie wiem czy tak załatwisz bo musisz mieć podstawy do tego by dostać. Ja sama chciałam żeby lekarz mi wypisal ale u mnie nie było podstawy bo owulka jest jedynie co mi dał to Miositogyn na wyrównanie cyklu i ponoć też wpływa na owulke.
Warto spróbować aby pomóc Młodej, tym bardziej że mój gin jest na prawde spoko :)

@Oczekujaca123 też mam taką cicha nadzieję, że wszystko wróci do normy :) opinie żel ma dobre i ponoć łatwiej zajść, a jak będzie to zobaczymy.

@Izulla99 @młoda1994 z tym clo to nie wiem czy tak załatwisz bo musisz mieć podstawy do tego by dostać. Ja sama chciałam żeby lekarz mi wypisal ale u mnie nie było podstawy bo owulka jest jedynie co mi dał to Miositogyn na wyrównanie cyklu i ponoć też wpływa na owulke.
Tak ale pisałam z nadzieja że ktoś ma na zbyciu ale jeśli koleżanka da radę załatwić u swojego gin to będę bardzo wdzięczna. Jeśli nie to trudno. To nie będzie jej wina.

Ja przy sn też chce mieć, nie widzę tego bez [emoji87] ale położna powiedziała że nie ma problemu, bo słyszałam że już się w szpitalach odchodzi całkiem od lewatywy

U mnie robią przed sn jeśli kobieta chce. Przed cc nie wiem, mi nie proponowali bo robili cc na cito. A zrobienie potem czegokolwiek co wymaga zaangażowania mięśni brzucha to niemożliwe

reklama
@Charlotte21 @mohaaa Nie wiem co mam wam napisać, bo sama jestem w strachu :unsure: Plus jest taki ze bety wam rosły/ rosną i ze zarodek jest...:) a to, kiedy zobaczy się serduszko, na prawdę zależy od wielu czynników... może lekarz coś nie teges, może sprzęt. Wiem ze najbliższe dni będą się dla was ciągnąć w nieskończoność, ale w końcu mina i ja bym poszła zobaczyć oczywiście jeszcze za kilka dni... a nóż właśnie w tym momencie zaczynaja bić serduszka waszych maluchów...❤️ Nie możecie się załamywać i poddawać...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry