roki_1991
Fanka BB :)
@Takaja123 ale przyznaje ze jak w szpitalu pielęgniarki robiły mi zastrzyki z fraxi, to ciach - wbite i szybko wpuszczone
ale miałam wrażenie że fraxi ma dwa razy cieńsza igle niż neoparin 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pamiętasz może jakiej wielkości zarodek miałaś w 6tc? Wszystko się dobrze skończyło? Dla lekarza to było normalne, ze nie ma akcji serca na tym etapie?W końcu się doczekałam na wieści od @Oczekujaca123
Bardzo się cieszę, ze wszystko się dobrze układa i maluszki dalej siedzą w brzuszku. [emoji173]️Mocno Wam kibicuje i denerwowałam się, ze tak długo milczysz..
Co do braku akcji serca u zarodka, pierwsze badanie miałam jakoś w 4 tc, nawet jaja płodowego nie było widać. W 6tc coś się działo, serca brak.
Tydzień później już pięknie biło serduszko, okazało się, ze ciąża młodsza o tydzień, w tym niby 7t3d ciąża miała 6t2d.
Także ja bym poczekała jeszcze z wyrokowaniem, bo różnie to bywa naprawdę. Mocno trzymam kciuki za Was dziewczyny.
Co do heparyny i acardu, to acard kazano mi brać od razu jak nie dostałam @ i test wyszedł pozytywny.
Fraxy dostałam dopiero jak się uwidoczniło serduszko.
I tylko do 14 tc brałam acard.
Spokojnego wieczoru:*
Kochana ja mam chyba zdjęcie z USG własnie z okolic 6tygodnia to jutro Ci mogę sprawdzić wielkość zarodka w domu i napiszę bo dopiero jutro przed południem będę w domuPamiętasz może jakiej wielkości zarodek miałaś w 6tc? Wszystko się dobrze skończyło? Dla lekarza to było normalne, ze nie ma akcji serca na tym etapie?
Uuu to mój pęcherzyk ma chyba 15mm tylko ;/ i lekarz właśnie mówił, ze mały jestZ tego co czytam to ważna jest wielkość pęcherzyka ciazowego. Nawet jak nie widac zarodka A jest mniejszy niż 25 mm na przełomie 6/7 tv to jest jeszcze szansa. Ja w 6t3 mam 30 mm pęcherzyk i prawie żadnych szans. Także jest wiele czynników![]()
@coco07 przemywaj octeniseptem przed zrobieniem i radzę robić szybko czyli wklucie i szybko wstrzyknac i wyjąć bo mi jak mąż robił to powoli powoli i raz ze bardziej bolało dwa że siniak był okropny. Najlepiej rób w pozycji siedzącej złap skórę i wkluj się![]()
Ale wydaje mi się ze dziś test wyszedł już mocniej (a i tak popełniłam błąd bo tak mi się chciało siku ze nie doczytałam ze trzeba trzymać pod strumieniem 10 sek a ja się bałam ze go zaleje i trzymałam z 3 sekundy..