Madlein
Fanka BB :)
Kochana ja poroniłam samoistnie i czekałam na @ 6 tygodni i 2dni. Do 6-7 tygodni to norma jeszcze.Dziękuję wam za odp czyli wszystkie dostałyście@ po 4 tygodniach praktycznie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana ja poroniłam samoistnie i czekałam na @ 6 tygodni i 2dni. Do 6-7 tygodni to norma jeszcze.Dziękuję wam za odp czyli wszystkie dostałyście@ po 4 tygodniach praktycznie
Przykro mia czy przed zabiegiem zaczęłaś sama ronić? Powiedz mi proszę, czy przed tym usg w 9 tc miałaś wcześniej usg i serce biło?
Może się dopiero rozkręca serducho. Trzymam mocno kciuki [emoji3590][emoji3590][emoji3590]Dziewczyny! JAKIES CUDA SIE DZIEJA !!! Na to wygląda że poprzedni lekarz miał zły sprzęt albo był po prostu nieogarniety. Jest zarodek i jest akcja serca. Ale nigdy nie jest kolorowo. Akcjabserca tylko 90 i jest 2 mm. Trochę za mało. Teraz zostaje mi tylko czekać i się modlić. ! Co za dzień....
a dostałaś jakieś tabletki? duphaston ,luteina? coś co może pomóc?Dziewczyny! JAKIES CUDA SIE DZIEJA !!! Na to wygląda że poprzedni lekarz miał zły sprzęt albo był po prostu nieogarniety. Jest zarodek i jest akcja serca. Ale nigdy nie jest kolorowo. Akcjabserca tylko 90 i jest 2 mm. Trochę za mało. Teraz zostaje mi tylko czekać i się modlić. ! Co za dzień....
Dziewczyny! JAKIES CUDA SIE DZIEJA !!! Na to wygląda że poprzedni lekarz miał zły sprzęt albo był po prostu nieogarniety. Jest zarodek i jest akcja serca. Ale nigdy nie jest kolorowo. Akcjabserca tylko 90 i jest 2 mm. Trochę za mało. Teraz zostaje mi tylko czekać i się modlić. ! Co za dzień....
Dobre wieściDziewczyny! JAKIES CUDA SIE DZIEJA !!! Na to wygląda że poprzedni lekarz miał zły sprzęt albo był po prostu nieogarniety. Jest zarodek i jest akcja serca. Ale nigdy nie jest kolorowo. Akcjabserca tylko 90 i jest 2 mm. Trochę za mało. Teraz zostaje mi tylko czekać i się modlić. ! Co za dzień....
Cały czas na lekach jestema dostałaś jakieś tabletki? duphaston ,luteina? coś co może pomóc?
trzymam kciuki !! modlitwy tez z wamiDziewczyny! JAKIES CUDA SIE DZIEJA !!! Na to wygląda że poprzedni lekarz miał zły sprzęt albo był po prostu nieogarniety. Jest zarodek i jest akcja serca. Ale nigdy nie jest kolorowo. Akcjabserca tylko 90 i jest 2 mm. Trochę za mało. Teraz zostaje mi tylko czekać i się modlić. ! Co za dzień....