mohaaa
Fanka BB :)
A skąd jechalas? Tylko nie mów, ze z Gdyni, bo ja jutro chce pojechać wykupić receptęEuthyrox wczoraj mi skonczyl i jechałam specjalnie do Rumii bo nigdzie indziej nir bylo. Nie ma w hurtowniach. Ja mam dawke 25
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A skąd jechalas? Tylko nie mów, ze z Gdyni, bo ja jutro chce pojechać wykupić receptęEuthyrox wczoraj mi skonczyl i jechałam specjalnie do Rumii bo nigdzie indziej nir bylo. Nie ma w hurtowniach. Ja mam dawke 25
Kochana, a mogę Ci odpowiedzieć jutro?Wtedy może będę bardziej pewna ...
Ja wiem ze musimy myśleć pozytywnie i ja zawsze w życiu jestem optymistka i to nie jest tak ze mam damę pesymistyczne myśli.. Nie. Ja mam gdzieś w głębi nadzieje ze będzie dobrze, ale również gdzieś z tylu siedzi jakiś diabeł który mówi: nie ciesz się bo będzie tak samo jak ostatnioa w dodatku hormony do tego dochodzą i na prawdę czuje się rozbita i labilna emocjonalnie...
W każdym razie proszę o kciuki jutro miedzy 17.30 a 18.30❤☺
@Martyna84 Przykro mimasz już dziecko? Czy to była pierwsza ciąża? Zostań tu, bo dziewczyny na prawdę potrafią czynić cuda ❤
@coco07 trzymam kciuki za same dobre informacje [emoji4] czekamy na wieści z niecierpliwością [emoji173][emoji173] będzie dobrze kochana zobaczysz [emoji4][emoji4]
Ja dziś w nocy obudzilam się z bólem brzucha takim tym niby okresowym Ale dość mocnym, wiecie co...myslalam że to już koniec...mysle sobie kurde co teraz... Ale polezalam z 10 minut i przeszło całkowicie...dziwne to było...wystraszyłam się...teraz mysle czy wszystko jest okej. Mialam już nie robić bety Ale pójdę jutro i w czwartek sprawdzic jak przerasta i mniej-więcej czy wynosi tyle ile powinna. Pon mialam 311,600 Środa 716,800 To jutro ile powinna wynosić co najmniej żeby było okej ??
Mieszkam w Gdansku ale bylam w Pucku u Rodziny i z Pucka jechalam. Mieli 11 opakowan w tej aptece.A skąd jechalas? Tylko nie mów, ze z Gdyni, bo ja jutro chce pojechać wykupić receptę
Bardzo mi przykro. ;( smutno mi że się poznajemy w takich okolicznościach. Ale mam nadzieję, że wszystkie tutaj pomożemy Ci wszystko poukładać.Cześć dziewczyny
Chciałam się przywitać i dołączyć do Was w bólu i smutku.
Niestety, ale i mnie też to spotkało, właśnie poroniłam moje dzieciątko w 9t.
Chcę czerpać z waszego wątku doświadczenie, siłę i optymizm, bo tego mi teraz brakuje.
Pozdrawiam was i za wszysztkie trzymam kciuki