Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cynk brałam chela cynk 15mg z olimpu i selen 100qg selenometionine swanson. Wydaje mi się że te badania są drogie, ja nie badałam. W sumie to ja patrzyłam jakie są dawki w optimal prenatal i tak dobierałam swoje supleDzięki, a cynk i selen ??? Jaki bierzesz ??? Czytam że za dużo jest szkodliwe dla organizmu zarówno cynku i selenu, może oznacze pierw poziom hmmm zanim zamowie
Może się jeszcze rozkręci. U mnie pierwsza @ po zabiegu była strasznaHej Dziewczynki. Mam pytanie. Moze głupie ... 8 maja miałam łyżeczkowanie (poronienie zatrzymane ). Dzisiaj dostałam pierwsza @ ale bez bólu brzucha i dość skąpa. Normalne ....? Raczej plemieniem tego bir nazwę. Żywa krew ale mało...
Ja robiłam genetyczne przed pierwszą ciążą, zapobiegawczo i niestety lekarka wiedząc o tym ,że wyszła mi mutacja PAI-1 nie dała mi nawet Acardu (wtedy nie wiedziałam, że się go stosuje na tą mutację), dopiero po poronieniu kiedy przyszłam na ten wątek już wiedziałam, że to był duży błąd. Potem zrobiłam do 6 tygodni po poronieniu zespół antyfosfolipidowy i tutaj wyszło wszystko ok, ale robiąc komórki nk, miałam w tej ciąży wlewy i steryd. Ale niestety się nie udało, bo ciąża nie rozwijała się od początku prawidłowo.Ja tez mam nadzieje, ze jeszcze w tym roku zajdę w „zdrowa” ciąże, bardzo na to liczę. U mnie to tez by była 3 ciąża w 2019... do 3 razy sztuka. Tylko się teraz zastanawiam ile czasu będziemy robić badania genetyczne + immunologiczne i kiedy będzie można wznowić starania
tak jestem w 25 tygA przypomnij mi proszę, jesteś teraz w ciąży?
Ja po lyzeczkowaniu tez miałam skąpa miesiączkęHej Dziewczynki. Mam pytanie. Moze głupie ... 8 maja miałam łyżeczkowanie (poronienie zatrzymane ). Dzisiaj dostałam pierwsza @ ale bez bólu brzucha i dość skąpa. Normalne ....? Raczej plemieniem tego bir nazwę. Żywa krew ale mało...
To super! Czyli 2 poronienia pod rząd i potem bez badań udało się zajść i jest wszystko ok?tak jestem w 25 tyg![]()