Jivka
Moderator
@Lu_cy gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
@kasiula222 @Dzoana88 trzymam mocno kciuki za Wasze wizyty [emoji110]
@kasiula222 @Dzoana88 trzymam mocno kciuki za Wasze wizyty [emoji110]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tez miałam taki śluz, ale nawet nie pomyślałam że mógłby być to śluz plodny.@Takaja123 trzymam kciuki ;* zdjęcie przycielam i nadal nic![]()
@roki1991 no mega szybko leci... u Ciebie też , dopiero pamiętam jak pisalysmy o ciąży i komolikacjach A tu już jesteśmy na pełnych obrotach !![]()
Mam pytanie do dziewczyn po porodzie... W czwartek będzie 4 tyg Ja nadal trochę plamie do tego pojawił sie śluz taki ciągnący... jakby plodny... czy to możliwe?!?!
Kochana będzie dobrze...trzymamy z Antosiem kciuki z całych sił. Musisz się troszkę uspokoić, ale w sumie wiem że się nie da bo ja na kontrolach miałam zawsze kosmiczne ciśnienie a jak się okazywało że jest ok to już ciśnienie też było ok.Ja też mam dziś wizytę o 11 na szczęście wcześnie i wszystko się okaże czy dzieciątko dalej żyje ...Dziś 8+2 wcześniej już było na tej wizycie po wszystkim ;(( Z tym sercem to ja mam coś na poważnie i dobrze że mam gina bo myślałam że pojadę na IP w nocy bo mam takie napady silnego bicia serca i nie chciało się tak szybko uspokoić jak wcześniej to już się zdarzało tętno wywala do góry i ciśnienie trochę też .. a po chwili się uspokaja .. pewnie stres przed wizytą robi swoje i w tej ciąży mi się tak robi ..
Dziewczyny poproszę o modlitwę
Też miałam taki spadek i to pomimo brania luteiny. Byłam wtedy tym przerażona. Szybko pobiegłam do lekarza i dał mi zastrzyki z progesteronu. Dopiero wtedy progesteron wrócił na dobre tory. Mecz dziś gina o luteine.@Oczekujaca123 To już 4 tygodniowe kabanoski ?! Wow ! A jeszcze niedawno bylas na początku swojej drogi w dwupaku, jakby to było wczoraj. Super że dzieci nabierają wagi, a za bioderka trzymam kciuki x2 będzie dobrze [emoji4] Ja dziś mam pierwsza wizytę, na 17.30, stresuje się, dziś 6+3, jak tylko o tym mysle to serce mi wali, dobrze że jestem w pracy to do 15.30 czas zleci A potem tylko 2h.
03.06 badalam progesteron i wynosił 31,73 A normy 11-44,3 I poszlam wczoraj znowu sprawdzić i wynosił 18,97 normy te same. Wiem że progesteron zmienia się skokowo i nie powinno się w ten sposób badać tylko wyciągać średnią z wielu pomiarów w ciągu dnia Ale podpowiedzcie czy ogólnie nie powinien być wyższy ten progesteron ? Chodzi mi o to że zmalał sporo A powinien chyba wzrastać z wiekiem ciąży? Czy zle mysle. Brzuch odpukac nie boli i plamien odpukac nie ma, luteiny nie dostałam w związku z tym.
Ja też mam dziś wizytę o 11 na szczęście wcześnie i wszystko się okaże czy dzieciątko dalej żyje ...Dziś 8+2 wcześniej już było na tej wizycie po wszystkim ;(( Z tym sercem to ja mam coś na poważnie i dobrze że mam gina bo myślałam że pojadę na IP w nocy bo mam takie napady silnego bicia serca i nie chciało się tak szybko uspokoić jak wcześniej to już się zdarzało tętno wywala do góry i ciśnienie trochę też .. a po chwili się uspokaja .. pewnie stres przed wizytą robi swoje i w tej ciąży mi się tak robi ..
Dziewczyny poproszę o modlitwę
Wczoraj na świat przyszedł Maksiu :-) 4190g, 57 cm :-) nasz cały świat. Warto walczyć i się nie poddawaćZobacz załącznik 987567
W twoim przystojniaku to ja jestem zakochana od urodzenia
Córkę masz to się dogadamyTeż miałam taki spadek i to pomimo brania luteiny. Byłam wtedy tym przerażona. Szybko pobiegłam do lekarza i dał mi zastrzyki z progesteronu. Dopiero wtedy progesteron wrócił na dobre tory. Mecz dziś gina o luteine.
Kochana będzie dobrze! Trzymam mocno mocno kciuki
Już??!!! Dopiero co byłaś na półmetku! Gratulacje ogromnerodziłas sn czy cc?
W twoim przystojniaku to ja jestem zakochana od urodzenia![]()
@NadziejawPanu u mnie wczoraj 29dc i też zaczęło się plamienie i @ przyszła. Jestem zadowolona bo faktycznie Miositogyn pomógł mi wyrównać cykl i poprawił śluz plodny. Polecam Ci ten Miositogyn [emoji4]
@kb.karola90 kochana rośnie Ci przystojniak [emoji4] jest cudowny jak już kiedyś pisałam skradł mi serce [emoji173] [emoji1]
Ponawiam pytanie czy któraś z Was miała problem z cienkim edometrium? @Fado123 dobrze kojerze, że Ty kiedyś wspominałaś o cienkim edometrium?
Czy któraś z Was ma na zbyciu luteine dopochwowa? Chętnie odkupie bo i tak mam na100%![]()