Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Beta 14 mlU/ml napewno by się nie utrzymywała aż 14 dni. Dokładnie idź sprawdź i będzie sytuacja JasnaTest jak test, ale betę też robiłam i była 14 mlU/ml 6 czerwca więc bardzo wątpię aby utrzymywała się dwa tygodnie, no ale nic dla pewnosci pojadę sprawdzić betę...Przynajmniej rozwieje swoje wątpliwości... Być może to wszystko jest oznaką przeziebienia, bo kiepsko się czuję no, ale w czwartek będę ba 100% pewna po wynikach z krwi.
Ja mierze temp i moja temp jest jeszcze mniejsza. Czasami mam 35.94 I raz sięgla do 36.54 A dzisiaj mierząc miałam równa 36.00. Dzisiaj mam 18dc A nie sięgla jeszcze wyżej niż 36.60 A co mówić o wyższej np 36.70-36.80Hej dziewczyny. Jestem dwa miesiące po poronieniu zatrzymanym, który zakończył się łyżeczkowaniem. Serduszko przestało bić w dziewiątym tygodniu ciąży.
W tym cyklu zaczęliśmy ponowne starania i to moje wielkie zdziwienie… Cykle mam krótkie za 24 dni i Owulacja przypada zawsze na jedenasty lub dwunasty dzień. Teraz w sobotę był dwunasty dzień cyklu i porządny ból podbrzusza, oraz Śluz wskazujące na owulację. To co mnie ogromnie zdziwiło, to fakt że temperatura nie skacze! Mam wrażenie że po poronieniu moja podstawowa temperatura ciała jest niższa niż wcześniej bo wynosi około 36,45°. Miałyście podobną sytuację?