reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@młoda1994 kreska testowa zawsze będzie Ci się pokazywać czy masz owu czy nie to o niczym nie świadczy. Może krócej moczylas i stąd bledsza. Jeśli masz długie cykle wątpię żeby owulka była tak wcześnie. Nigdy nie sprawdzałam temperatury wyciągu cyklu to w tym nie pomogę ale z nią też bywa różnie i nie sugerowałbym się tylko tym. Czy zaobserwowalas śluz?

reklama
@młoda1994 kreska testowa zawsze będzie Ci się pokazywać czy masz owu czy nie to o niczym nie świadczy. Może krócej moczylas i stąd bledsza. Jeśli masz długie cykle wątpię żeby owulka była tak wcześnie. Nigdy nie sprawdzałam temperatury wyciągu cyklu to w tym nie pomogę ale z nią też bywa różnie i nie sugerowałbym się tylko tym. Czy zaobserwowalas śluz?
Śluz mam cały cykl lejacy się i przezroczysty.

Ty też mnie nie zrozumiałaś. Wiem że kreska testowa się pokazuje nawet gdy owu nie ma ale chodzi mi o to że od 17dc kreska testowa ciemniala z każdym dniem aż do wczoraj. A dzisiaj znowu kreska testowa wyszła bledsza niż wczoraj. Czyli kreska zaczyna blednac.

Na wyregulowanie okresu biorę od 2dc castagnusa i od 10dc pije clavelle ale wiem że to może być za krótko żeby mi w tym cyklu skrócić cykl choć wszystko jest możliwe.

Czekam na @ zobaczę kiedy przyjdzie i od lipca zaraz po @ zacznę robić testy przez cały cykl. Jeśli w lipcu mi nie pokaże uśmiechniętej buźki to od sierpnia nie robię testów owu wogule bo to szkoda mojego czasu nerwów i przede wszystkim pieniędzy.

Ty też mnie nie zrozumiałaś. Wiem że kreska testowa się pokazuje nawet gdy owu nie ma ale chodzi mi o to że od 17dc kreska testowa ciemniala z każdym dniem aż do wczoraj. A dzisiaj znowu kreska testowa wyszła bledsza niż wczoraj. Czyli kreska zaczyna blednac.

To Ty nas nie rozumiesz. Negatywny test to negatywny. To że kreski testowe zaczęły blednąć o niczym nie świadczy. Też tak miałam raz ciemniały raz bledły, później znów były ciemniejsze.

Laski mam głupie pytanie, wiem że to indywidualna decyzja i opinie są różne, powiedzcie kapalyscie się w ciazy w morzu ? Ja właśnie jestem na plaży i jest tak gorąco że dwa razy już się kapalam po 10 minut bo inaczej się ugotować można

Laski mam głupie pytanie, wiem że to indywidualna decyzja i opinie są różne, powiedzcie kapalyscie się w ciazy w morzu ? Ja właśnie jestem na plaży i jest tak gorąco że dwa razy już się kapalam po 10 minut bo inaczej się ugotować można
Ja mieszkam nad morzem ale mi słabo w taki gorąc że nawet nie myślę o plaży [emoji4]
W zatoce bym się nie odważyła, ale na otwartym morzu to tak [emoji4]

Dziewczyny A możecie mi pomóc w jednej sprawie. Otóż to choruje na tarczyce niedoczynność hashimoto i każdy lekarz mówi mu że nie mogę zażywać jodu ani witamin które zawierają jod w sobie. A chciałabym zażywać jakieś dodatkowe witaminy prócz clavelli i castagnusa (to zażywam na wyregulowanie @). Znacie może jakieś witaminy bez zawartości jodu?

reklama
@młoda1994 Miositogyn mi pomógł na wyrównanie cyklu

Załączniki

• IMG_20190507_143614.jpg
    IMG_20190507_143614.jpg
    555,3 KB · Wyświetleń: 55
Do góry