• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ale była masakra w nocy, dzidzia wrzeszczała z pół godziny tak ja katar zatkał, że ledwo oddychała a potem wymiotowała na mnie połknietym sluzem...udało mi sie jej dac 2 butle po 200ml mleka z kleikiem przez sen bo w dzień zjadła 2 plasterki indyka i pół serka waniliowego danio...

u mnie miseczka B, ale jak byłam w ciaży niewiele mi przybyło z 75B na 80B wiec hehe nie wiem czym ja tego dzieciaka karmiłam, ale nawet w fazie nawału mlecznego, którego nigdy nie miałam hihihi czulam tylko takie poduszki mleczne na dole piersi i wiedziałam, ze trzeba karmic i tyle...niestety ja sama bez mleka modyfikowanego dodatkowo Wiki bym nie wykarmila bo maxymalnie 400ml dziennie odciągałam + dodatkowo karmilam więc jakieś 800ml a wika była taka obzarta, że szok, walczyłam o pokarm 6 miesięcy karmiłam + odciagałam co 3-4 h i była to masakra, ale wika nie chorowała wcale, dopiero jak cyca ograniczyłam do 3 karmień przyszło pierwsze choróbsko, a teraz jak odstawiłam w lipcu zupełnie to już 2 x chora jest... niestety to o ile sie miseczka w ciaży powiekszy ma znaczenie...
a co do tłuszczyku na brzuchu po ciazy to nie mam za bardzo, brzuch wklęsły jak zawsze, więcej na pupalku i bioderkach....

a pixelka jak zwykle od rana na nogach
mysle ze spokoj to najbardziej Ci jest teraz potrzebny a nie jakas wredna tesciowa wrrrrr a i Wika bedzie szczeliwa wsrod tylu kolezanek i zobaczysz jak nie dlugo juz bedzie o narzeczonych malych mowila:DDD tak jak 4 letnia corka kolezanki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Alicja ja dziś wstałam 5:45...nakarmiłam dzidzię, wykapałam sie umalowałam i o 7:30 juz byłam w pracy, posiedzę tu do 16 i do domku na weekend.... :-)
cyniczna - ostatnie ciasto upiekłam ze 2 lata temu hehe, nie to, ze nie umiem ale nie mam na to czasu...jak mam czas to ide na spacer z wiką, albo starm sie ogarnac bajzel w domku...albo gotuje obiadek ale tez za mało czasu mam by był jakis wymyślny.... moze dlatego taka szczupła jestem bo nie mam czasu jeść i jak sie mama zlituje i ugotuje cos dobrego dla nas to zjem, a tak to ciagle cos na szybcika pichcę...ciastek mam tyle w pracy, ze zrobiłam się wybredna bo pracuje w biurze zarządu i tu ciagle sie obżerają owocami i słodyczami.... ja wcinam owocki, ciasta juz mi sie znudziły

Hej,babki.
Melduje się po porannym rzyganku:baffled:
Mnie zaraz chłop zabije:zawstydzona/y: Nasza lodówka ma tysiąc różnych funkcji,ustawień temp,czasu itp. i to wszystko nie działało od jakiegoś czasu.więc mi w końcu wezwał pana do naprawy.Pan przed chwilą wszedł,nacisnął jeden guzik i wsio działa, przyjazd i sprawdzenie sprzętu 45 zł:baffled: Była włączona jakaś funkcja,która blokowała resztę:sorry2:
Oj,mam straszny syf,ale tak mi ble,nie mam siły się za nic wziąć.I zamiast mi słabnąć,to mi co raz bardziej ble,ratunku:nerd:
Pa.

dlaczegotak...Wika mi ulewała do czasu az zaczeła siedzieć...to normalne, mam w domu tyle bluzek i spodni do codziennego prania przy niemowlaku, że szok...
a co do diety to masz diete matki karmiącej? bo to co piszesz do tego mi pasuje...... ja pierwsze 3 miechy tak jadłam by wika nie miała alergii, gazów i kolek i nie miała ani razu!!!! więc lepiej przecierpiec i mieć przynajmniej szczęśliwszego malucha....
gabi juz niedługo ci minie... mnie meczyło zaledwie do 14-15 tc, potem zostały tylko gazy, zgaga, zaparcia i sikanie po 5 razy w nocy :-).... a potem doszły skurcze łydek, ciagnięcie brzucha, ból krzyża heheh...

reklama
Dzień Dobry:-):-):-)

Ale Wy produkujecie tych postów:szok::szok::szok: Próbowałam to nadrobic ale mały sie obudził i znowu jestem tylko z doskoku:-)
Mam nadzieję, że któregos pieknego dnia wbije sie w Wasz rytm:-)

U mnie humorek lepszy:-) Może dlatego, że nie mam czasu na rozmyślanie i rozpamiętywanie:confused::confused:

U nas pogoda jest okropna:wściekła/y: Normalnie deprechę idzie dostac:wściekła/y:
W październiku mamy z mężem druga rocznicę ślubu i z tej okazji postanowiliśmy wyjechac sobie na tydzień wakacji, wygrzac się na słoneczku i naładowac sie pozytywna energią:-)
Należy nam się, a co...:-)

Pozdrawiam Was:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry