młoda1994
Fanka BB :)
Liczyć że moja faza lutealna będzie trwała max 16 dni to @ powinna być 18 lipca najpóźniej.@młoda1994 możesz próbować testować. Czekaj do terminu miesiączki i wtedy zatestuj. Powodzenia![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Liczyć że moja faza lutealna będzie trwała max 16 dni to @ powinna być 18 lipca najpóźniej.@młoda1994 możesz próbować testować. Czekaj do terminu miesiączki i wtedy zatestuj. Powodzenia![]()
Ok dziękuję za odpowiedź. Mam nadzieję że elektroniczny mi pokaże wynik wiarygodny bo w te paskowe kasetowe strumieniowe to już wogule nie wierzę@Fado123 trudno mi ocenić ale chyba grzybicza bo swędzi i są białe grudki. Jestem po prostu mega zażenowana...
@młoda1994 w terminie @ możesz zatestować dla własnego spokoju.
@Fado123 trudno mi ocenić ale chyba grzybicza bo swędzi i są białe grudki. Jestem po prostu mega zażenowana...
Oj nie pomogę , ja miałam infekcje ,ale wtedy gin mi coś przepisał ,a nie wiem co bez recepty może być skuteczne@Fado123 trudno mi ocenić ale chyba grzybicza bo swędzi i są białe grudki. Jestem po prostu mega zażenowana...