• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czesc agus no obawiam sie ze teraz widzac taki obłed to moj M sam nie bedzie chciał ze mnie zejsc zeby tylko zobaczyc ze znowu sie usmiecham bo juz biedny strasznie sie meczy ze nie moze mi pomoc

reklama
Witam!

Mała ciężko ci wiem ale dla nowej fasolki musisz się usmiechac.Przytulam mocno.Ja też nie wyobrażam sobie jak przeżyję ten dzien gdy nadejdzie,dziś byłabym już w 27 tyg.

Ja się jakos nie specjalnie czuję,jestem podobno zmierzła,mam podobno opuchniętą twarz i oczy,pobolewa podbrzusze,może to owu a mojego M nie ma:crazy:

Pozdrawiam wszystkich:-)

Jejku cyniczna co sie stało? skad to potworne krwawienie? czyżby mega @@@@@@@?????

mała bidulko wstawaj kochanie z wyrka i łap fluidki od mirki... za 12 dni masz dostać @ czy owulacji???? u mnie za 12 dni @ powinna sie pojawić więc jesli u ciebie tez to bedziemy kochana walczyc razem !!!! ffu tfu tzn każda ze swoim m :-)

Wróbelek garatuluje psinki, ja chcę goldenkopodobnego pieska...jak dzieciaki (wika + fasolka w planach ew. 2 adoptowane murzyniatka ....) podrosna a my sie przeprowadzimy już....czyli niestety za 5 lat gdzieś....
kotka tez chciałam ale m ma alergie na siersć kotków :-((((

Fajnie Ci Mirus z tym słoneczkiem ja tu tylko po marzyc o słoncu moge od miesiaca tylko deszcz i deszcz o przepraszam chyba w tamtym tygodniu przez dwa dni nie padało:baffled:

Pixella za 12 dni powinnam miec owulke jesli oczywiscie wszystko bedzie tak jak trzeba oczywiscie wole sie jednak nie nastawiac zeby znowu nie wpasc w jakas depreche

Karola ja byłam w 21 jak straciłam swoja corenke a wrzesnie to bałam sie juz w kwietniu:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry