• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mika Twoje fluidki wkońcu zaczną coś działać i się nie odpędzimy od cieżarówek :laugh2: ale to dobrze.. pogłaszcz brzunio...

I skleroza mnie dziś dopadła nie wiem co komu mam jeszcze napisać :baffled: chyba się strarzeję albooo. wpływ leków które biorę..

Qrcze naprawdę nie wiem co pisałam.. wybaczcie dziewczynki jeśli którąś pominęłam.. ale lecytyny dzisiaj zapomniałam a nie mam czasu wertować raz jeszcze tego co naskrobałyście :sorry2:

Madzia I JAK TAM TWÓJ BRZUNIO!!!! urósł coś??? A jak tam Twoje prawko??????? Ojjj dostaniesz po pupie jak znów wymigasz się od odpowiedzi :crazy::laugh2:

dlaczegotak - Oliwierek .... mówisz że śliczny itd.. a MY DALEJ NIE WIEMY JAK WYGLĄDA!! Poprosimy o zdjątka... co Ty na to??

reklama
ech Edyciu tak bym chciala zeby ci sie wszystko dobrze poukladalo....zebys tez mogla sie jak najszybciej cieszyc 2 kreseczkami na tescie...ech jak bym cokolwiek mogla zrobic zrobilabym...

Niestety tak jak pisalam wpadłam tutaj tylko przy okazji. Musze zmykać.
Sle buziole..

Do napisania... może wieczorem.... :-D

papatki

Aguś IRL papa trzymaj sie ciepło.. i słonecznie.. dzisiaj piatkowy szał zakupowy??

niesamowita jestes Edytko...jak ty wszystko tu o nas pamietasz....zgadza sie...chyba pojedziemy bo M kladzie dzis kafelki na drugiej czesci kuchni i wlasnie konczy....i chyba pojedziemy...leje u nas ze szok...trza sie bedzie odstresowac od tej pogody....a ja jakas taka bleeee jestem...tak mi jakos niedobrze.......ale jakies syfki mi wylazly na buzi i sie zastanawiam czy mnie @ nie nawiedzi jednak....tak mam jakos jak na @ w brzuchu ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry