roki_1991
Fanka BB :)
@coco07 ile kobiet tyle przypadków z kp. Ale prawda, o tym kryzysie też słyszałam. Też mam wrażenie że mam tego mleka mniej, wiki przestała tak ładnie przybierać na wadze i muszę obserwować jak będzie dalej. Niektóre dziewczyny mają dużo mleka inne mało i bez względu na to ile dzieci jedzą. Ostatnio na majówkach któraś pisała że karmiąc z jednej piersi była ciekawa ile traci z drugiej. Podstawiła coś i zebrała 50 czy 60ml więc mega dużo. Ja walcząc laktatorem max miałam 60ml z obu piersi więc różnica kolosalna!
Co do podejścia. Mi też bardzo zależy na kp i mimo że pierwszy miesiąc był mega dramat to się nie poddałam. Musiałam dokarmiac ale potem udało się samo kp. Mm daje na wieczór z wygody po prostu. A poza tym wiki umie jeść z butli więc jestem w razie czego w stanie zostawić ją z tatą czy dziadkami
plusy są 
Co do podejścia. Mi też bardzo zależy na kp i mimo że pierwszy miesiąc był mega dramat to się nie poddałam. Musiałam dokarmiac ale potem udało się samo kp. Mm daje na wieczór z wygody po prostu. A poza tym wiki umie jeść z butli więc jestem w razie czego w stanie zostawić ją z tatą czy dziadkami
w każdym razie, przechodząc do sedna powiedziała mi ze 3 miesiące po porodzie przechodziła to samo co wy... ze się męczyła, ze jej nie chciało lecieć, ze sutki bolały...ze to podobno standard taki kryzys. I ze jak się go przeczeka to potem będziecie właśnie tak narzekać jak ona.. Ja oczywiście wiem, ze jazda kobieta jest inna, każde dziecko jest inne, ze to wcale nie prawda bo czasem tak jest ze nie ma mleka i hu. Także rozumiem was i rozumiem wasze podejście, ze nie macie wyrzutów sumienia jak podajecie mm. Szacunek