Wiem że minie. Po pierwszym po 2 msc już zylam normalnie. Teraz minęły 3 i dalej kiepskoKochana, też tak miałam po poronieniu... Nie moglam spojrzeć na ciężarna... Minie to, na pewno.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiem że minie. Po pierwszym po 2 msc już zylam normalnie. Teraz minęły 3 i dalej kiepskoKochana, też tak miałam po poronieniu... Nie moglam spojrzeć na ciężarna... Minie to, na pewno.
Jeśli nie robiłaś jeszcze kariotypu to możecie z mężem spróbować na NFZ. Mi się udało w stosunkowo krótkim czasie i zaoszczędziliśmy 800zl bo tyle kosztuje badanie dla 2osob. Jak będziesz miała pytania to pisz powiem Ci co i jakMam głupie pytanie. Bo miałam do zrobienia wariant MTHFR, czynnik v Leiden i mutacje 20210 g-a genu protrombiny. To jest badanie kariotypu? Czy kariotyp to jeszcze coś innego? Dla mnie to czarna magia
Mam głupie pytanie. Bo miałam do zrobienia wariant MTHFR, czynnik v Leiden i mutacje 20210 g-a genu protrombiny. To jest badanie kariotypu? Czy kariotyp to jeszcze coś innego? Dla mnie to czarna magia
Długo... ja jestem zbyt niecierpliwa chybaJa właśnie dzisiaj robiłam kariotypy z mężem i za ok 1,5 mc wynik ma być dopiero . Skierowanie dostałam na NFZ
Długo... ja jestem zbyt niecierpliwa chyba![]()
Musisz na swój sposób przejść żałobę. I daj sobie tyle czasu ile potrzebujesz. Ja tydzień po musiałam wziąć się w garść i żyć normalnie. Ale zdarza mi się i do dziś gorzko zaplakac. 4 miesiące po.Wiem że minie. Po pierwszym po 2 msc już zylam normalnie. Teraz minęły 3 i dalej kiepsko