roki_1991
Fanka BB :)
Melduję się dziewczyny, chyba wszystko jest okej [emoji6] meeeega mi ulzylo! Zobacz załącznik 1012963
Właśnie miałam pytać czy to po 48h??? Bo mega dużo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Melduję się dziewczyny, chyba wszystko jest okej [emoji6] meeeega mi ulzylo! Zobacz załącznik 1012963
W sumie to ja znam się tyle, żeby porównać z normami z laboDziekuję ♥♥♥
Nie za duży przyrost?![]()
Tak!!! 48h i też jestem w szoku!! Hahaha, to byłoby chyba już zbyt piękne gdyby to były bliźniakiWłaśnie miałam pytać czy to po 48h??? Bo mega dużomoże bliźniaki tam sobie siedzą
![]()
Kochana, 66%??W sumie to ja znam się tyle, żeby porównać z normami z laboale przyznam się że odniosłam Twoje wyniki do swoich
mówi się, że przyrost powinien być przynajmniej 66% w 48h. Masz tyle? Masz, więc myślę, że nic tylko się cieszyć
![]()
Ja miałam około 85% bodajże... Może tak jak Roki wspomniała będzie podwójne szczęścieTak!!! 48h i też jestem w szoku!! Hahaha, to byłoby chyba już zbyt piękne gdyby to były bliźniakiKochana, 66%??
To jest 169% przyrost! Dlatego pytam czy nie za duży??
Ale za dużo być nie może przecież, prawda?![]()
Hahaha no to ja sama już nie wiem, ale płakać na pewno nie będę, będzie tylko więcej miłości!Ja miałam około 85% bodajże... Może tak jak Roki wspomniała będzie podwójne szczęście![]()
Ja miałam 317 a po 48h jakoś 780 więc też był sporo większy niż 100% A dzidzia jest jedna [emoji4] . Piękny przyrost, życzę Ci spokojnej ciąży [emoji8]Hahaha no to ja sama już nie wiem, ale płakać na pewno nie będę, będzie tylko więcej miłości!![]()
Przyrost elegancki. Ja robiłam dwa razy i pierwszy miałam 196% a drugi 220%. Na początku ta beta szybko się podwaja [emoji16] czekamy na wizytę i pierwsze fotyTak!!! 48h i też jestem w szoku!! Hahaha, to byłoby chyba już zbyt piękne gdyby to były bliźniakiKochana, 66%??
To jest 169% przyrost! Dlatego pytam czy nie za duży??
Ale za dużo być nie może przecież, prawda?![]()
Ja miałam 317 a po 48h jakoś 780 więc też był sporo większy niż 100% A dzidzia jest jedna [emoji4] . Piękny przyrost, życzę Ci spokojnej ciąży [emoji8]
Z każdej ilości będę się cieszyć byle zdrowe i silne maleństwo byłoPrzyrost elegancki. Ja robiłam dwa razy i pierwszy miałam 196% a drugi 220%. Na początku ta beta szybko się podwaja [emoji16] czekamy na wizytę i pierwsze foty

Kurcze dużo osób u mnie prognozuje dublecik, ciekawa jestem bardzo co i kto tam siedzi w brzuchu [emoji6] wizytę będę miała w 6+1 więc może już akurat będzie serduszko... [emoji6]@nnat. też pomyślałam o ciąży mnogiej
W sumie może faktycznie przy 1000 sam pęcherzyk. Jak roniłam to lekarka w szpitalu coś tam liczyła i stwierdziła, że powinno już być "coś" u mnie widać. Niestety było pusto. Najwyraźniej ta beta miała już tendencję spadkową, bo w szpitalu wynik wyszedł mi już 0,26.