mohaaa
Fanka BB :)
Gratuluje i trzymam kciuki ;*Ja poronilam 8 czerwca. To była moja druga strata. Obecnie jestem 4t4t. Wszystko na świeżo. I odchodzę od zmysłów. Wiem naprawdę że się boisz. Czuje też to co Ty... I nie wiem jak sobie poradzić.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gratuluje i trzymam kciuki ;*Ja poronilam 8 czerwca. To była moja druga strata. Obecnie jestem 4t4t. Wszystko na świeżo. I odchodzę od zmysłów. Wiem naprawdę że się boisz. Czuje też to co Ty... I nie wiem jak sobie poradzić.
Dzięki Kochana [emoji3590]Przed chwilą napisałamtwoja historię śledzilam więc też gratuluję;*;*
Ja od stycznia na forum zaczęłam. Ale czasem musiała zrobić przerwę.dziewczyny dały mi duże wsparcie więc czuje że muszę powiedzieć im że jest szansa u mnie na zdrową ciaze ;*
KochanaJa poronilam 8 czerwca. To była moja druga strata. Obecnie jestem 4t4t. Wszystko na świeżo. I odchodzę od zmysłów. Wiem naprawdę że się boisz. Czuje też to co Ty... I nie wiem jak sobie poradzić.
A nie myślałaś o tym, ze może jakbyś poszła do lekarza wcześniej to by Ci dała coś na podtrzymanie? Mi ta moja lekarka tak właśnie kazała zrobić, jak tylko dowiem sie o ciąży mam do niej od razu przyjść co mi zapisze leki.Ja nie czekam aż tak wizyty boje się, że usłyszę cos złego, dlatego tak późno idę do lekarza.
Ojjejkuś gratuluję [emoji3590][emoji3590]Ja poronilam 8 czerwca. To była moja druga strata. Obecnie jestem 4t4t. Wszystko na świeżo. I odchodzę od zmysłów. Wiem naprawdę że się boisz. Czuje też to co Ty... I nie wiem jak sobie poradzić.
Nie myślalam o tym. Czy jest coś, co zagwarantuje bicie serduszka...A nie myślałaś o tym, ze może jakbyś poszła do lekarza wcześniej to by Ci dała coś na podtrzymanie? Mi ta moja lekarka tak właśnie kazała zrobić, jak tylko dowiem sie o ciąży mam do niej od razu przyjść co mi zapisze leki.
[emoji7][emoji7][emoji7] trzymam kciukiJa poronilam 8 czerwca. To była moja druga strata. Obecnie jestem 4t4t. Wszystko na świeżo. I odchodzę od zmysłów. Wiem naprawdę że się boisz. Czuje też to co Ty... I nie wiem jak sobie poradzić.
Racja, mnie niestety nie pocieszy jak pojawi się serduszko, bo w poprzedniej ciąży serduszko się pojawiło i po prostu przestało bić wiec ja będę się denerwować do dnia porodu..Nie myślalam o tym. Czy jest coś, co zagwarantuje bicie serduszka...
Wszystkie leki mam. Euthyrox, Duphaston 3x2, encorton, femibion. Będą zaraz wlewy.A nie myślałaś o tym, ze może jakbyś poszła do lekarza wcześniej to by Ci dała coś na podtrzymanie? Mi ta moja lekarka tak właśnie kazała zrobić, jak tylko dowiem sie o ciąży mam do niej od razu przyjść co mi zapisze leki.