Wiatraki
Fanka BB :)
tak... Dlatego u mnie tak późno wizyty...No właśnie :/ nasza wiedza i doświadczenie często jest uspokajające. Ale czasem za dużo wiedzieć to też nie za dobrze. Bo myśli chodzą po głowie. Buziaki:*
Ściskam Cie mocno :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak... Dlatego u mnie tak późno wizyty...No właśnie :/ nasza wiedza i doświadczenie często jest uspokajające. Ale czasem za dużo wiedzieć to też nie za dobrze. Bo myśli chodzą po głowie. Buziaki:*
Gratuluje i Trzymam kciuki za twoją fasolke [emoji4]Tak była genetyczna. Trisomia 16. Ale mimo leków, w głowie ciągle mi sie tlą myśli. Ale to już chyba takie obarczenie jak już się doczeka człowiek ciążyCzekam 2 tygodnie i zobaczymy co się będzie dalej działo
![]()
Gratuluje i Trzymam kciuki za twoją fasolke [emoji4]
A dziękuję że pytasz [emoji4] u mnie na szczęście wszystko dobrze. Czas zapierdziela tak szybko że nigdy bym się tego nie spodziewala! Odliczalam niedawno 6 tydz, 8, 9, 12, 14 ... A ja w sobotę zaczelam 18tydz ! Za niecałe trzy tygodnie minie połowa to takie nieprawdopodobne [emoji4] 09.10 mam polowkowe, będzie wtedy 22+4. Do 11.09 chodzę jeszcze do pracy A od 12.09 na zwolnienie uciekam, starczy [emoji6] chcialabym juz poczuć ruchy, ale narazie cisza, może to przez to łożysko na przedniej ścianie, mam nadzieję że z 2 tyg i coś poczuje w koncu [emoji16]Co U Ciebie? ;*
Ale piękny brzuszek już masz [emoji3590]A dziękuję że pytasz [emoji4] u mnie na szczęście wszystko dobrze. Czas zapierdziela tak szybko że nigdy bym się tego nie spodziewala! Odliczalam niedawno 6 tydz, 8, 9, 12, 14 ... A ja w sobotę zaczelam 18tydz ! Za niecałe trzy tygodnie minie połowa to takie nieprawdopodobne [emoji4] 09.10 mam polowkowe, będzie wtedy 22+4. Do 11.09 chodzę jeszcze do pracy A od 12.09 na zwolnienie uciekam, starczy [emoji6] chcialabym juz poczuć ruchy, ale narazie cisza, może to przez to łożysko na przedniej ścianie, mam nadzieję że z 2 tyg i coś poczuje w koncu [emoji16]
A jak tam rosną Twoje kabanoski ? Już kawał dzidziolków co [emoji4]Zobacz załącznik 1017409
A dziękuję że pytasz [emoji4] u mnie na szczęście wszystko dobrze. Czas zapierdziela tak szybko że nigdy bym się tego nie spodziewala! Odliczalam niedawno 6 tydz, 8, 9, 12, 14 ... A ja w sobotę zaczelam 18tydz ! Za niecałe trzy tygodnie minie połowa to takie nieprawdopodobne [emoji4] 09.10 mam polowkowe, będzie wtedy 22+4. Do 11.09 chodzę jeszcze do pracy A od 12.09 na zwolnienie uciekam, starczy [emoji6] chcialabym juz poczuć ruchy, ale narazie cisza, może to przez to łożysko na przedniej ścianie, mam nadzieję że z 2 tyg i coś poczuje w koncu [emoji16]
A jak tam rosną Twoje kabanoski ? Już kawał dzidziolków co [emoji4]Zobacz załącznik 1017409
A dziękuję że pytasz [emoji4] u mnie na szczęście wszystko dobrze. Czas zapierdziela tak szybko że nigdy bym się tego nie spodziewala! Odliczalam niedawno 6 tydz, 8, 9, 12, 14 ... A ja w sobotę zaczelam 18tydz ! Za niecałe trzy tygodnie minie połowa to takie nieprawdopodobne [emoji4] 09.10 mam polowkowe, będzie wtedy 22+4. Do 11.09 chodzę jeszcze do pracy A od 12.09 na zwolnienie uciekam, starczy [emoji6] chcialabym juz poczuć ruchy, ale narazie cisza, może to przez to łożysko na przedniej ścianie, mam nadzieję że z 2 tyg i coś poczuje w koncu [emoji16]
Piękny brzuszek [emoji8][emoji8]A dziękuję że pytasz [emoji4] u mnie na szczęście wszystko dobrze. Czas zapierdziela tak szybko że nigdy bym się tego nie spodziewala! Odliczalam niedawno 6 tydz, 8, 9, 12, 14 ... A ja w sobotę zaczelam 18tydz ! Za niecałe trzy tygodnie minie połowa to takie nieprawdopodobne [emoji4] 09.10 mam polowkowe, będzie wtedy 22+4. Do 11.09 chodzę jeszcze do pracy A od 12.09 na zwolnienie uciekam, starczy [emoji6] chcialabym juz poczuć ruchy, ale narazie cisza, może to przez to łożysko na przedniej ścianie, mam nadzieję że z 2 tyg i coś poczuje w koncu [emoji16]
Oj u mnie już się brzuszka nie da ukryć