roki_1991
Fanka BB :)
Dziewczyny, mąż mnie strofuje że ciągle z telefonem wiszę, jest okej, mamy toooo ooo, jest serduszko [emoji169] Zobacz załącznik 1018121
Tak myślałam że cieszycie się tą chwilą razem! Super, bardzo się cieszę i gratuluję
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny, mąż mnie strofuje że ciągle z telefonem wiszę, jest okej, mamy toooo ooo, jest serduszko [emoji169] Zobacz załącznik 1018121
Dziękuję Wam za kciuki [emoji3590]Tak myślałam że cieszycie się tą chwilą razem! Super, bardzo się cieszę i gratuluję![]()
@Charlotte21 który u ciebie ?
Oj u mnie sam początek. 4t6ddowiedziałam się o ciąży 2 dni przed spodziewana miesiączka.
i mam wrażenie że wiem już od miesiąca a tutaj niecały tydzień
![]()
Do 496.260, a jaki przedział w Twoim labo?
Mieszcze się na połowie mniej więcej.Do 496.
GratulujęTak myślałam że cieszycie się tą chwilą razem! Super, bardzo się cieszę i gratuluję![]()
Do tej pory wszystko OkJeju już nie mogę się doczekać kiedy będziemy mogli się starać...W 2 ciąży jest ok???bez komplikacji itp?
Super wieści! Zostaje życzyć spokojnych 9miesiecyDziewczyny, mąż mnie strofuje że ciągle z telefonem wiszę, jest okej, mamy toooo ooo, jest serduszko [emoji169] Zobacz załącznik 1018121
[emoji7][emoji7][emoji7] oby tak dalej [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczyny, mąż mnie strofuje że ciągle z telefonem wiszę, jest okej, mamy toooo ooo, jest serduszko [emoji169] Zobacz załącznik 1018121
Super wieści!!! Bardzo się cieszę [emoji3590]Dziewczyny, mąż mnie strofuje że ciągle z telefonem wiszę, jest okej, mamy toooo ooo, jest serduszko [emoji169] Zobacz załącznik 1018121