Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję za odpowiedź i gratuluję dobrych wieści wczoraj@Vici32 umknęło mi Twoje pytanie, ja zaszlam bez starań w pierwszą ciążę, straciłam ją. Teraz w drugim cyklu udało się, chociaż pierwszy trochę odpuscilismy![]()
Dziękuję Kochana [emoji3590]Dziękuję za odpowiedź i gratuluję dobrych wieści wczoraj![]()
Końcówka najgorsza [emoji846] dobrze że się teraz ochłodziło to trochę odsapniesz. Ja akurat końcówkę miałam w upały [emoji23] to było straszneOj moje drogie , jak ja pamiętam dobrze ten 1 trymestr jakby wczoraj ,jak się bałam jak chciałam już rodzić ;D a teraz ledwo się toczę ha ha spać nie mogę ,ciągle mi gorąco , ale będę zdawać relacje oczywiście :*
Oj to współczuję , bo zeszły tydzień był koszmarem ,siedziałam przy klimatyzatorze ,a i tak się ze mnie lało ,ale teraz już fajnie ,czekam na moją księżniczkę ,ale chyba jej się nie śpieszy ha haKońcówka najgorsza [emoji846] dobrze że się teraz ochłodziło to trochę odsapniesz. Ja akurat końcówkę miałam w upały [emoji23] to było straszne
Niech jeszcze siedzi[emoji846] do 38 tygodnia lepiej żeby była w brzuszkuOj to współczuję , bo zeszły tydzień był koszmarem ,siedziałam przy klimatyzatorze ,a i tak się ze mnie lało ,ale teraz już fajnie ,czekam na moją księżniczkę ,ale chyba jej się nie śpieszy ha ha
dziś zaczął się 38 tc ha ha ,wydaję mi się ,że wszystko gotowe ,torba spakowana ,ubranka wyprane i wyprasowane , tylko moja głowa nie gotowa ha ha ha, na razie nic nie wskazuje ,na poród :*
Współczuję.... Dlatego się cieszę że ominęłw mnie te upały w ciążyKońcówka najgorsza [emoji846] dobrze że się teraz ochłodziło to trochę odsapniesz. Ja akurat końcówkę miałam w upały [emoji23] to było straszne
A cc bo chciałaś czy coś innego? bo ja to się na naturalny szykuję ;PNie mów hop, bo u mnie też tak było38tc i nic nie Zwiastowało porodu. I pojechałam na ktg, tam kazali przyjechać następnego dnia, potem kazali zostać w szpitalu, następnego dnia miałam cc i Wikusia była już z nami
też się nie spodziewałam. I choć jechałam do szpitala z torbą, to nie wierzyłam że wrócę po kilku dniach już z kruszynka
powodzenia!!!
Współczuję.... Dlatego się cieszę że ominęłw mnie te upały w ciąży![]()
A cc bo chciałaś czy coś innego? bo ja to się na naturalny szykuję ;P