Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję. Sam początek bo 4tydzien. Ale jest mi przykro. Akurat nienastawialismy się na ciążę bo w 19dc ginekolog stwierdził że cykl bezowulacyjny a jednak owulacja była. Niestety skończyło się źle. Boje się że to jakieś poronienie nawykowe. Mimo że wcześniej testów nie robiłam wyglądało to mniej więcej podobnie..@enej bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Teraz duphaston nic nie pomoże wiec można odstawić. Który to był tydzień? Zostań z nami. Przytulam i służę pomocą ❤
Dziewczyny mogę dołączyć? Właśnie się dowiedziałam że jestem w ciąży a jednocześnie że zaczęło się poronienie. Dostałam wczoraj duphaston ale dziś już jest spadek bety z 355 na 169. I zastanawiam się czy te 6 tabletek niewstrzymaja samodzielnego oczyszczania się organizmu. Bardzo się boje ze będzie trzeba trafić do szpitala..
Przykro miTrzymaj się [emoji3590]
No widzisz, jeszcze nie było mi dane tego spróbować, jak powinno smakowaćmoże spróbuje w przyszłym tygodniu jeszcze raz podejść do tego... tylko zależało mi na sprawdzonych burakach od mojej mamy bez oprysków i takich tam ... a narazie na wieś się nie wybieram
![]()
Rozumiem, bo nie każdy ma oczywiście raka możliwość, a czesto nawet te z plakietka eko, tez nie są do końca takie „czyste”... Moi rodzice maja sporo wszystkiego w polu i w folii, a tata ma fioła na punkcie tego żeby to było całkowicie naturalne, bez oprysków i wspomagaczyJa kupowałam normalnie w warzywniaku tyle że te długie. Nie mam skąd wziąć ekologicznych buraków [emoji85]

Przykro mi bardzo ;( każda z nas wie jakie to straszne uczucie. Trzeba przeczyć. Płakać, biegac, sprzątać ? Wysiłek fizyczny. Ja jak przyjechalam po pierwszym poronieniu po szpitalu bo miałam zabieg to pojechałam do mc donalds, jadlam czipsy i oglądałam film.. z mężem. Co chwilę płakałam więc trochę długo oglądaliśmy. A po drugim poronieniu jak wróciłam że szpitala też po zabiegu to poszliśmy kupić komode. I skrecakismy komode i robiliśmy przemeblowanie. Mi pomógłoJak sobie radziłyscie? Jest mi tak okropnie ciężko cokolwiek zrobić. Czuję jakby mi ktoś wyrwał wnętrzności i jestem taka pusta w środku..;(
Miałam tak samo ,ciągle ryczałam , ale starałam się tłumaczyć to sobie ,że tak było lepiej ,dla mnie i dla dziecka ,które prawdopodobnie urodziłoby się choreJak sobie radziłyscie? Jest mi tak okropnie ciężko cokolwiek zrobić. Czuję jakby mi ktoś wyrwał wnętrzności i jestem taka pusta w środku..;(
Jak sobie radziłyscie? Jest mi tak okropnie ciężko cokolwiek zrobić. Czuję jakby mi ktoś wyrwał wnętrzności i jestem taka pusta w środku..;(
Jak sobie radziłyscie? Jest mi tak okropnie ciężko cokolwiek zrobić. Czuję jakby mi ktoś wyrwał wnętrzności i jestem taka pusta w środku..;(