Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Spisałam całą tę listę z Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg i moja przyjaciółka będzie jutro działać i konsultować w szpitalu, co na pewno nie warto robić, ona mimo, że lekarka i wie jaki jest stosunek ginekologów do tego uważa, że sama zrobiłaby wszystkie możliwe badania. Zobaczymy co mi powie i pójdę z tym do mojego ginekologa. Zespół antyfosfolipidowy na pewno zrobię.@gigi_ gratuluję ❤ który to tc?
@szkala może warto zrobić Antykoagulant toczniowy LA, wskaźniki krzepnięcia krwi czyli czas potrombinowy PT czas PT wskaźnik PT INR czas kaolinowo-kefalinowy APTT dodatkowo wirusowe toksoplazmoza, cytomegalia ja robiłam jeszcze listerioze. Jeśli nie minęło jeszcze 6 tygodni od poronienia możesz zrobić zespół antyfosfolipidowy czyli przeciwciała antykardiolipinowe IgG i IgM, beta 2-glikoproteinie IgG i IgM. Ja po poronieniu dostałam taki zestaw badań od gina. Później na własną rękę robiłam badania na trombofilie.
Mi się udało. 12.08 poroniłam w 6tc, teraz jestem w kolejnej ciąży 8t2d
Mi się udało. 12.08 poroniłam w 6tc, teraz jestem w kolejnej ciąży 8t2d
U nas okejA jak u Was? [emoji846]
A poroniłaś samoistnie ? Czy miałaś łyżeczkowanie ?Poroniłam na początku września. Teraz jestem chyba w 5 tyg. Beta jest jeszcze dosyć niska, ale przyrost prawidłowy. Też Ci mówiono, że zaszlaś zbyt szybko?
@gigi_ gratuluję [emoji173]️ który to tc?![]()
@szkala może warto zrobić Antykoagulant toczniowy LA, wskaźniki krzepnięcia krwi czyli czas potrombinowy PT czas PT wskaźnik PT INR czas kaolinowo-kefalinowy APTT dodatkowo wirusowe toksoplazmoza, cytomegalia ja robiłam jeszcze listerioze. Jeśli nie minęło jeszcze 6 tygodni od poronienia możesz zrobić zespół antyfosfolipidowy czyli przeciwciała antykardiolipinowe IgG i IgM, beta 2-glikoproteinie IgG i IgM. Ja po poronieniu dostałam taki zestaw badań od gina. Później na własną rękę robiłam badania na trombofilie.
SamoistnieA poroniłaś samoistnie ? Czy miałaś łyżeczkowanie ?
Witam a poroniłas samoistnie czy było łyzeczkowanie, bo ja miałam łyżeczkowanie i lekarz każe mi odczekać 3,4 cykle ale jak widzę nie które dziewczyn starają się już po 2, 3 dlatego wybieram się jeszcze do innego lekarza bo co lekarz to inna opinia, a aktualny nie zrobiła nawet badania USG więc w sumie nie wiem na czym stoję.Mi się udało. 12.08 poroniłam w 6tc, teraz jestem w kolejnej ciąży 8t2d
Witam a poroniłas samoistnie czy było łyzeczkowanie, bo ja miałam łyżeczkowanie i lekarz każe mi odczekać 3,4 cykle ale jak widzę nie które dziewczyn starają się już po 2, 3 dlatego wybieram się jeszcze do innego lekarza bo co lekarz to inna opinia, a aktualny nie zrobiła nawet badania USG więc w sumie nie wiem na czym stoję.